رسانه خبری اینتیتر
این تیتر کمینه ترین رسانه خبری ایران

ابر خودروی بی ام و تا سال ۲۰۲۷ پا به خیابان می گذارد

رئیس توسعه شرکت بی‌ام‌و، تأیید کرد که «ام تری» (M3) بعدی، یک خودروی کاملا الکتریکی بوده و بر اساس پلتفرم نیو کلاس این شرکت ساخته و تا اوایل سال ۲۰۲۷ عرضه خواهد شد.

به گزارش اینتیتر به نقل از کاماپرس، این خودرو با وجود چهار موتور الکتریکی مستقل تا یک مگاوات، برابر ۱۳۴۱ اسب بخار، قدرت داشته و گشایش قابلیت‌های دینامیکی جدیدی را به ارمغان خواهد آورد.

سخنگوی شرکت در ادامه با اشاره به فناوری جدید «ایسیو» (ECU) افزود: «ما آن را دست خدا می‌نامیم! در آینده، زمانی که صحبت از چهار موتور الکتریکی می‌شود شما به یک فناوری بسیار قوی و در عین حال باثبات نیاز خواهید داشت.»

ترمز ای‌بی‌اس و موتورهایی که سریعتر از هیدرولیک هستند، راه را برای ورود خودروهای برقی به عصر جدید باز می‌کنند، بدان معنی که مشتریان می‌توانند به گونه‌ای رانندگی کنند که قبلا هرگز تجربه‌اش را نداشته‌اند.

با وجود ادعاها برای توان پلتفرم تا یک مگاوات، رئیس M معتقد است همه چیز قدرت نیست و دینامیک خودرو و تعامل با راننده، محصولات بی‌ام‌و را در آینده از رقبای خود متمایز خواهد کرد. این احتمال وجود دارد که در اوایل سال ۲۰۲۷، در کنار ام‌ تری برقی، شاهد عرضه نسخه بنزینی آن نیز باشیم.

این تیتر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.