رسانه خبری اینتیتر
این تیتر کمینه ترین رسانه خبری ایران

باد و گرد و خاک در نیمه‌شرقی و بخش‌هایی از مرکز کشور | اهواز، رکورددار گرمترین شهر

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در شمال شرق، شرق، جنوب شرق و بخش‌هایی از مرکز کشور خبر داد.

به گزارش اینتیتر به نقل از ایسنا، صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: امروز (۲۱ مردادماه) در بخش‌هایی از هرمزگان به ویژه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب افزایش ابر، رگبار پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود و در پنج روز آینده در غالب مناطق کشور جوی پایدار و آسمانی صاف انتظار می‌رود.

وی افزود: از امروز تا چهارشنبه (۲۱ تا ۲۵ مرداد) در نواحی شمال شرق، شرق، جنوب شرق و بخش‌هایی از مرکز کشور در برخی ساعات روز افزایش سرعت وزش باد و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا طی این مدت در شرق کشور، در مناطقی از شمال سیستان و بلوچستان به‌ویژه منطقه زابل، نوار شرقی خراسان جنوبی و جنوب شرق خراسان رضوی وزش باد شدید همراه با گردوخاک و گاهی توفان شن موجب کاهش کیفیت و کاهش دید افقی خواهد شد.

ضیاییان گفت: طی سه روز آینده شرق دریای عمان مواج پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۲ مرداد) قسمتی ابری و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۵ و روز دوشنبه ( ۲۳ مرداد) صاف، گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۲۱ و ۲۲ مرداد) اهواز با دمای ۴۹ درجه سانتیگراد گرمترین و شهر کرد با دمای ۹ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مرکز استان کشور است.

این تیتر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.