رسانه خبری اینتیتر
این تیتر کمینه ترین رسانه خبری ایران

با یکی از این ۳ بازیکن، نقل و انتقالات استقلال پایان می باید

عمرو ورده مصری و روبرتو تورس اسپانیایی دو بازیکن خارجی مدنظر جواد نکونام برای حضور در اردوی تیم آبی بعد از گوستاوو بلانکو بودند اما نه عمرو ورده استقلالی شد و نه روبرتو تورس.

به گزارش اینتیتر به نقل از خبر ورزشی، خبرهای رسیده حاکی از آن است بازیکن خارجی جدیدی از سوی جواد نکونام به باشگاه استقلال معرفی نشده و در این صورت از بین علیرضا رضایی، امید حامدی‌فر و عارف غلامی یکی به ترکیب استقلال اضافه می‌شود. علیرضا رضایی و امید حامدی‌فر با استقلال قرارداد دارند و حضورشان در اردوی تیم آبی بدون قرارداد جدید امکان‌پذیر است اما قرارداد عارف غلامی به پایان رسیده و حضورش در ترکیب استقلال منوط به قرارداد جدید است.

خبرهای رسیده حاکی از آن است در روزهای آینده از بین این سه بازیکن یکی استقلالی می‌شود. شاید شانس علیرضا رضایی بیشتر باشد به این خاطر که استقلال در خط دروازه با کمبود مواجه است.

این تیتر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.