جزییات تعطیلی دانشگاه های تهران فردا چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳ به دلیل آلودگی شدید هوا

کد خبر : ۳۸۷۴۶۳
جزییات تعطیلی دانشگاه های تهران فردا چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳ به دلیل آلودگی شدید هوا

جزییات تعطیلی دانشگاه های تهران فردا چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳ به دلیل آلودگی شدید هوا را در این مطلب بخوانید.

به گزارش اینتیتر، آیا دانشگاه های تهران فردا چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳ به دلیل آلودگی هوا تعطیل است؟ سوال دانشجویان تهرانی از صبح امروز است که به دنبال تداوم آلودگی هوا در موتورهای جستجو سرچ کرده اند. در ادامه این مطلب با جزییات تعطیلی دانشگاه های تهران فردا چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳ به دلیل آلودگی شدید هوا همراه ما باشید.

وضعیت آلودگی هوای تهران هم اکنون در حالت نارنجی و خطرناک برای گروه های حساس قرار دارد و براساس پیش بینی ها تا فردا صبح به وضعیت قرمز و خطرناک برای تمامی افراد جامعه خواهد رسید.

از این رو احتمال تعطیلی دانشگاه های تهران فردا چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳ وجود دارد. اما هنوز خبری مبنی بر تعطیلی دانشکاه های تهران از سوی استانداری تهران مطرح نشده است. در صورت اعلام خبر تعطیلی دانشگاه های تهران این مطلب بروزرسانی خواهد شد. 

نظرات بینندگان