رسانه خبری اینتیتر
این تیتر کمینه ترین رسانه خبری ایران

درویش: به رونالدو سیم‌کارت ایرانی و اینترنت بدون فیلتر می‌دهیم!

رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس برخلاف نظر اعلامی مسوولان ارتباطی کشور گفته که قرار است شرکت حامی پرسپولیس به کاروان تیم النصر، سیم‌کارت‌های رایگان با اینترنت نامحدود ارائه بدهد.

به گزارش اینتیتر به نقل از زومیت، رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس برخلاف نظر اعلامی مسوولان ارتباطی کشور گفته که قرار است شرکت حامی پرسپولیس به کاروان تیم النصر، سیم‌کارت‌های رایگان با اینترنت نامحدود ارائه بدهد.

مدیرعامل پرسپولیس گفت: چند تیم می‌آیند و بازیکنانشان می‌گویند اینجا اینترنت وجود ندارد و حتی به بازیکنانی که می‌خواهیم پیغام می‌دهند و می‌گویند اینترنت نداریم. حالا ما صحبت کردیم که به تعداد اعضای تیم النصر اینترنت نامحدود بدهند.

در مرتبه‌های پیشین سفر بازیکنان فوتبال خارجی، به عنوان مثال روسیه و مشکلات اینترنت در ایران با انتقاد خبرنگاران و ستارگان این تیم مواجه شده بود که این مسئله در بازی النصر اتفاق نخواهد افتاد.

این تیتر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.