رسانه خبری اینتیتر
این تیتر کمینه ترین رسانه خبری ایران

در فلسطین و اسرائیل چه می گذرد؟ | آخرین اخبار از عملیات طوفان الاقصی

آخرین اخبار از عملیات طوفان الاقصی را در این گزارش می خوانید.

اینتیتر – سحر سادات زمانی؛ بامداد روز شنبه ۱۵ مهر ماه حماس عملیات طوفان الاقصی را علیه شهرک‌های صهیونیستی در اطراف غزه آغاز کرد. این عملیات منجر به غافلگیری نیروهای صهیونیست شد. تصاویر منتشر شده از اولین لحظات حمله حماس به شهرک های اسرائیلی حاکی از مطلع نبودن نیروهای صهیونیستی از این عملیات بزرگ بود.

پس از گذشت دقایقی از این حمله مقامات اسرائیلی نیز به این موضوع اذعان کردند که از این عملیات بی خبر بوده و ضربه بزرگی خورده اند.

صبح روز شنبه پس از به صدا درآمدن آژیرهای خطر صبح امروز (شنبه) و در پی حملات سنگین راکتی و موشکی مقاومت، در تمام شهرک‌های صهیونیستی نزدیک مرز نوار غزه و نیز دیگر شهرهای اشغالی از جمله تل‌آویو، «محمد الضیف،» فرمانده کل گردان‌های «شهید عزالدین قسام» شاخه نظامی جنبش حماس ضمن اعلام آغاز عملیات طوفان الاقصی، تاکید کرد: پس از نفوذ اعضای مقاومت به قلب اراضی اشغالی، وضعیت جنگی اعلام می‌کنیم.

پس از آغاز حملات حماس علیه رژیم صهیونیستی، نیروهای صهیونیست نیز آماده شده و دست به حملات متقابل زدند. این جنگ همچنان ادامه دارد و امروز به مرزهای لبنان نیز کشیده شده است. گفتنی است که در این حملات گسترده برخی از شهرک نشینان اسرائیل نیز توسط گروه حماس به اسارات گرفته شده و به غزه برده شده اند.

در ادامه گزارشی از اتفاقات روز گذشته و امروز صبح را می خوانید.

اصابت موشک به قلب تل‌آویو

شبکه ۱۴ عبری نیز اعلام کرد، اخباری منتشر شده که موشک‌های مقاومت به تل‌آویو و عسقلان اصابت کرده و یک شهرک نشین در اثر اصابت راکت به هلاکت رسیده است. همچنین از شهرک‌نشینان اطراف غزه خواسته شده در پناهگاه‌ها بمانند. طبق گزارش رسانه‌های صهیونیست، پناهگاه‌های تل‌آویو نیز باز شده‌اند.

کانال ۱۲ عبری هم گزارش داد، آژیرهای خطر در شهرک بیت شیمش در غرب قدس اشغالی نیز به صدا درآمدند. تل‌آویو هدف حملات موشکی سنگین و دوربرد از غزه قرار گرفت.

به دلیل وضعیت امنیتی تمام مدارس غزه تا اطلاع ثانوی تعطیل شده‌اند.

در این راستا، یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی تا ۸۰ کیلومتری شهرک‌های غلاف غزه وضعیت فوق‌العاده اعلام کرده است.

شهردار شهرک «کسیفه» در جنوب سرزمین‌های اشغالی خبر داد در پی حملات گسترده مقاومت فلسطین، چهار صهیونیست به هلاکت رسیده‌اند و شماری هم مجروح شده‌اند.

اخباری از به اسارت درآمدن سربازان صهیونیست

خبرنگار المیادین می‌گوید، اخباری از به اسارت درآمدن سربازان اسرائیلی توسط اعضای مقاومت وجود دارد.

شبکه‌ کان نیز گزارش داده،‌ اخباری از «ربودن» سربازان اسرائیلی و انتقالشان به غزه وجود دارد.

پایگاه القسام صبح امروز تصویری از اسارت تعدادی از شهرک نشینان غلاف غزه در جریان عملیات طوفان الاقصی را منتشر کرد که صبح امروز آغاز شد.

به گزارش رسانه‌های عبری، درگیری و تیراندازی در شهرک‌های غلاف غزه در جریان است و تعدادی کشته و تعدادی ناپدید شده‌اند.

قطع اینترنت در شهرهای جنوبی اراضی اشغالی

رسانه‌ها عبری زبان همچنین در خبری دیگر اعلام کردند، اینترنت جنوب اراضی اشغالی قطع شده است. طبق این گزارش، به دلیل وجود ویدیوهایی از کشته‌ها در شهرک‌های صهیونیست نشین اینترنت شهرهای جنوبی قطع شده است.

افزایش آمار تلفات صهیونیست‌ها

از سوی دیگر، مسؤول ستاره داوود سرخ اعلام کرد: تعداد کشته‌های عملیات حماس در غلاف غزه بسیار زیاد است و نمی‌توانیم در حال حاضر آماری ارائه کنیم.

ارتش رژیم صهیونیستی حماس را تهدید کرد

این در حالی است که ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای برای حماس خط و نشان کشیده و گفته است،‌ بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ خود اعلام کرد: بعد از نفوذ فلسطینی‌ها به قلب اسرائیل حالت آماده باش جنگی اعلام می‌کنیم.

ارتش رژیم صهیونیستی افزود: دست به عملیات نظامی علیه عزه می‌زنیم و مقرهای حماس در غزه را هدف قرار می‌دهیم.

هلاکت مقام صهیونیست در جنوب سرزمین‌های اشغالی

رسانه‌های رژیم صهیونیستی همچنین خبر دادند «اوفیر لیبشتین» رئیس شورای منطقه‌ای در منطقه «شاعر النقب» در پی عملیات مقاومت فلسطین به هلاکت رسید.

عملیات نظامی صهیونیست‌ها علیه غزه

ارتش رژیم صهیونیستی از آغاز عملیات «شمشیرهای آهنین» علیه غزه خبر داد.

حزب‌الله لبنان: با رهبری مقاومت فلسطین در تماس مستقیم هستیم

حزب‌الله لبنان با تبریک عملیات طوفان الاقصی، گفت رژیم اشغالگر از اقدامات میدانی مقاومت درس عبرت بگیرد.

نتانیاهو: ما در جنگ هستیم

نخست وزیر رژیم صهیونیستی تأکید کرد که این رژیم در وضعیت جنگ است نه عملیات نظامی.

حملات صهیونیست‌ها به مواضع حماس در غزه

ارتش رژیم صهیونیستی می‌گوید ده‌ها جنگنده، به ۲۱ مقر حماس در غزه حمله کرده‌اند.

اسارت شمار زیادی از نظامیان صهیونیست

«سرایا القدس» شاخه نظامی جنش جهاد اسلامی فلسطین خبر داد نیروهای مقاومت در عملیات طوفان الاقصی، «شمار زیادی» از نظامیان صهیونیست را به اسارت گرفته‌اند.

همچنین طبق گزارش‌ها، ژنرال «نمرود الونی» فرمانده سابق لشکر غزه در ارتش رژیم صهیونیستی توسط نیروهای مقاومت اسیر شده است.

حمله صهیونیست‌ها به یک موسسه خیریه در غزه

الجزیره از حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به ساختمان یک موسسه خیریه در غزه خبر داد.

ادامه درگیری‌ها در مناطق مختلف سرزمین‌های اشغالی

رادیو رژیم صهیونیستی حدود ۱۰ ساعت پس از آغاز عملیات طوفان الاقصی، خبر داد درگیری‌ها میان رزمندگان فلسطینی و نظامیان این رژیم در ۲۰ نقطه در شهرک‌های اطراف غزه همچنان ادامه دارد.

برج فلسطین در نوار غزه بمباران شد

فلسطین الان گزارش داد، ارتش رژیم صهیونیستی شامگاه شنبه برج مسکونی فلسطین در غرب غزه را هدف حملات هوایی خود قرار داد.

ابوعبیده سخنگوی نظامی گردان‌های القسام پس از انهدام این برج مسکونی به رژیم صهیونیستی هشدار داد که «تل آویو منتظر باشد».

ابوعبیده گفت: «اکنون که اشغالگران برج فلسطین را در وسط شهر غزه بمباران کرده‌اند، تل آویو باید روی یک پا بایستد و منتظر پاسخ زمین‌شکن ما باشد».

شلیک ۱۵۰ راکت به تل‌آویو

گردان‌های قسام دقایقی پیش در واکنش به بمباران برج مسکونی فلسطین در غزه توسط جنگنده‌های صهیونیستی، ۱۵۰ راکت به سمت تل آویو شلیک کرد.

به گزارش المیادین، در پی شلیک این راکت‌ها، آژیر خطر در تل آویو و شهرک‌های غوش دان و هشارون به صدا درآمد.

همزمان، شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد، جلسه کابینه رژیم صهیونیستی به دلیل حملات موشکی گسترده به تل آویو، متوقف شد.

رژیم صهیونیستی برق نوار غزه را قطع می‌کند

وزیر انرژی رژیم صهیونیستی به شرکت برق دستور داد تا تجهیز نوار غزه به برق را متوقف کند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که در عملیات طوفان الاقصی، ۱۰۰۰ نیروی مبارز فلسطینی به شهرک‌های یهودی نشین اطراف غزه حمله بردند و همچنین دست کم ۲۰۰ صهیونیست از زمان آغاز این عملیات به هلاکت رسیده‌ و ۱۱۰۴ صهیونیست دیگر زخمی شده‌اند. همچنان نیز درگیری‌ها در ۲۵ پایگاه ادامه دارد.

نتانیاهو: امروز برای همه ما روزی سخت بود

بنیامین نتانیاهو شنبه‌شب در سخنانی اعلام کرد «آنچه امروز اتفاق افتاد، بی‌سابقه بود و ارتش اسرائیل انتقام خواهد گرفت و ضرباتی سخت را به حماس وارد می‌کند.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ادامه داد: «ارتش اکنون در حال پاکسازی شهرک‌های مجاور غزه است. به حماس می‌گویم که شما در برابر هر گروگان اسرائیلی مسئول‌اید.»

نتانیاهو همچنین اظهار داشت: «با بایدن و روسای برخی کشورها گفت‌وگو کردم تا آزادی پاسخ به حمله حماس را تضمین کنم.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اضافه کرد: «این جنگ مدت زیادی طول خواهد کشید و روزهای سختی را در پیش داریم.»

بمباران یک منزل فلسطینی در نوار غزه و شهادت ۱۲ نفر

در پی بمباران مستقیم یک منزل فلسطینی در بیت حانون واقع در نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی ۱۲ نفر از جمله چند زن و کودک به شهادت رسیدند.

برآورد رسانه‌های صهیونیستی از تعداد اسرای اسرائیلی نزد حماس

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت اعلام کرد که برآوردش از تعداد اسرای صهیونیست نزد جنبش حماس در غزه تقریبا ۱۰۰ نفر است که در میانشان نظامی، افسر و غیرنظامی وجود دارد.

ارتش رژیم صهیونیستی «غلاف غزه» را منطقه نظامی بسته اعلام کرد

ارتش رژیم صهیونیستی در تلگرام اعلام کرد: بر اساس ارزیابی وضعیت، ارتش بر ممنوعیت ورود به منطقه نظامی بسته تاکید کرده و از ساکنان خواسته مراقب باشند و وارد این منطقه نشوند.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی گفت: «ده‌ها هزار نیروی ما در شهرک‌های غلاف غزه مستقر هستند.»

حملات هوایی و دریایی رژیم صهیونیستی به غزه و پاسخ موشکی مقاومت

، وزارت داخلی و امنیت ملی غزه اعلام کرد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی خانه‌ای را بالای سر ساکنان آن در شهر رفح در جنوب نوار غزه تخریب کردند.

ایاد البزم، سخنگوی وزارت داخلی و امنیت ملی غزه در بیانیه‌ای که توسط اسپوتنیک گزارش شده است، گفت: کادر دفاع مدنی، خدمات پزشکی و پلیس تلاش زیادی برای تخلیه تعدادی از شهدا و مجروحان از شهر رفح انجام می‌دهند.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی با یک فروند موشک جنگی منزل خانواده ابوقوطه در اردوگاه شابوره در مرکز شهر رفح را بمباران کردند که خانه بر سر ساکنان آن فرو ریخت.

به گفته منابع پزشکی، ۱۲ فلسطینی شهید و بیش از ۱۷ نفر دیگر با جراحات مختلف مجروح شدند که به بیمارستان ابو یوسف النجار در شرق شهر رفح منتقل شدند و تعدادی از خانه‌های مجاور منزل مورد نظر نیز به شدت آسیب دیدند.

همچنین به گزارش وبگاه فلسطین الیوم، هواپیماهای اشغالگران خانه صلاح بردویل رهبر حماس را در شهر خان یونس در جنوب نوار غزه هدف قرار دادند. دفتر یحیی سنوار رهبر حماس در غرب شهر غزه نیز هدف قرار گرفت.

در عملیاتی دیگر جنگنده‌های رژیم صهیونیستی برج ۱۱ طبقه العکلوک در محله النصر غزه را به طور کامل تخریب کردند. در تجاوزی مشابه هواپیماهای رژیم صهیونیستی برج وطن را در مرکز شهر غزه به طور کامل تخریب کردند.

هواپیماهای شغالگران همچنین خانه دکتر محمود الزهار از رهبران حماس را در منطقه خیابان السیناء در مرکز شهر غزه بمباران کردند. صهیونیست‌ها در ادامه نیز خانه‌ای را در نصیرات متعلق به عصام الدعلیس، رئیس فعالیت دولتی در نوار غزه هدف قرار دادند.

از سوی دیگر، نیروی دریایی اشغالگر چندین موشک به سمت سواحل دریا در شمال و غرب نوار غزه شلیک کرد. قایق‌های نیروی دریایی رژیم صهیونیستی با ده‌ها گلوله ساحل شهر غزه را هدف قرار دادند و صدای انفجارهای مهیبی شنیده شد که باعث وحشت و ترس شهروندان به ویژه کودکان شد.

هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی دو مسجد را در شهر بیت لاهیا در شمال نوار غزه و در خان یونس در جنوب آن و هفت خانه را در مناطق مختلف بمباران کردند.

از آن سو مقاومت فلسطین به سمت شهرک‌های اطراف غزه موشک پرتاب کرد و گردان‌های القسام، عسقلان اشغالی را به عنوان بخشی از نبرد طوفان الاقصی، در واکنش به هدف قرار دادن خانه‌های امن توسط ارتش اشغالگر، با ۱۰۰ موشک بمباران کرد.

از سوی دیگر آژیرهای خطر در شهرک سدیروت در نوار غزه به صدا درآمدند.

تنش در مرز لبنان و اراضی اشغالی/ حزب‌الله: ۳ سایت اشغالگران را هدف گرفتیم

حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد: «گروه‌های شهید سردار حاج عماد مغنیه از مقاومت اسلامی صبح امروز یکشنبه سه نقطه از مواضع اشغالگران رژیم صهیونیستی در منطقه مزارع شبعای لبنان را هدف گرفتند.»

این حزب افزود: «در راستای آزادسازی مناطق باقی مانده تحت اشغال لبنان و نیز همبستگی با مقاومت و ملت پیروز، مبارز و صبور فلسطین سایت‌های الرادار و زبدین و رویسات العالم را با تعداد زیادی گلوله توپخانه و موشک‌های بالدار هدف قرار دادیم و این حملات به مواضع مورد نظر اصابت کردند.»

در راستای تنش به وجود آمده و باز شدن جبهه شمالی خبرنگار النشره در حاصیبا گزارش داد که گلوله باران متقابل مواضع رژیم صهیونیستی در مزارع شبعا و حومه شهرک‌های کفر شوبا، شبعا و مزارع بسطرا متوقف شده زیرا گزارش شده که مقر فرماندهی اشغالگران در مزارع شبعا آتش گرفته است.

این تیتر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.