رسانه خبری اینتیتر
این تیتر کمینه ترین رسانه خبری ایران

لحظه به لحظه نقل و انتقالات ائتلاف گل محمدی | انفجار مهیب بمب نقل و انتقالات پرسپولیس در وقت اضافه | این بار نوبت کیست؟

در این خبر به توضیحاتی درباره انفجار بزرگ نقل و انتقالات لحضه آخری و بازیکن سابق پرسپولیس پرداخته شده است.

به گزارش اینتیتر به نقل از اندیشه معاصر ،هافبک چپ‌پا و سابق تیم پرسپولیس که مورد توجه علیرضا منصوریان قرار گرفته، پس از توافقات اولیه با مدیران باشگاه فولاد، امروز راهی اهواز می‌شود.

اگرچه توافق نهایی حاصل شده اما او در اهواز قرارداد خود را رسمی خواهد کرد تا به جمع شاگردان علیرضا منصوریان اضافه شود و پیراهن فولاد را برتن کند.

شجاعی سابقه دو فصل عضویت در پرسپولیس را دارد و فصل گذشته نیز پیراهن نساجی را برتن کرد تا حالا برای پنجمین فصل متوالی، سرخپوش بماند.

این بازیکن توانایی بازی در پست دفاع چپ را هم دارد و باید دید علیرضا منصوریان در چه پستی به این بازیکن میدان می‌دهد.

نکته جالب اینکه شجاعی قرار بود خرید تابستانی تیم تراکتور باشد اما پس از سه جلسه تمرینی از این تیم جدا شد و حالا به فولاد خواهد پیوست.

این تیتر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.