رسانه خبری اینتیتر
این تیتر کمینه ترین رسانه خبری ایران

حماسه مهار کرونا در ایران قوی

دولت سیزدهم در یک سال گذشته در همه حوزه ها به دنبال این بوده که تحول ایجاد کند و برای حل مشکلات ، عزم، اراده و همتی خستگی ناپذیر به کار بسته است.

به گزارش اینتیتر، از مهمترین نمادهای این اراده راسخ برای خدمت و کاستن از مشکلات مردم، واکسیناسیون سراسری و کاهش چشمگیر آمار ابتلا و جانباختگان کروناست که با پیگیری مستمر و حمایت مجدانه رییس جمهور مردمی و اقدامات جهادی و انقلابی وزیر بهداشت و دیگر مدیران و همکاران نظام سلامت در دولت سیزدهم به ظهور رسید.

دولت سیزدهم در شرایطی تشکیل شد که شمار مبتلایان به کرونا روزانه ۵ هزار نفر و شمار فوتی ها بیش از ۷۰۰ نفر گزارش می شد.

در چنین وضعیتی ، با وجود تحریم ها و فشارهای کشورهای غربی تلاش دولت برای فراهم کردن واکسن مورد نیاز کشور و واکسیناسیون سراسری چندبرابر شد؛ به طوری که شخص رئیس جمهور و همچنین وزیر بهداشت وی رایزنی ها با رؤسا و وزرای بهداشت دیگر کشورها را برای ورود گسترده واکسن به کشور آغاز کردند. همزمان با تلاش دولت برای واردات انواع واکسن ، تولید واکسن داخلی هم افزایش پیدا کرد و تعداد پایگا ه ها و مراکز واکسیناسیون هم بیشتر شد تا مراجعه کنندگان در صف انتظار نمانند و با سرعت و در کوتاه ترین زمان واکسیناسیون انجام شود.
همین تلاش های شبانه روزی باعث شد در کوتاهترین زمان میزان واکسیناسیون به ۱۶۰ میلیون دز برسد.
این موضوع زمینه ساز کاهش آمار مرگ و میر کرونا در کشور و رسیدن آمار فوت ناشی از این بیماری در کمتراز یکسال به تک رقمی و در برخی از مقاطع به صفر بود .

اما دولت مردمی و نظام سلامت آن چگونه به این دستاورد ملی و متمایز از بسیاری کشورهای به ظاهر پیشرفته دست یافتند ؟ واقعیت این است که به گواه مستندات مراجع ذیصلاح، تعداد ثبت سفارش واکسن کرونا تا قبل از ۱۴ مردادماه ۱۴۰۰ و تشکیل دولت جدید تنها ۲۶ میلیون و ۵۲۴ هزار و ۶۱۰ دُز واکسن بوده است. این در حالی است که پس از ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ و با تشکیل دولت میزان ۱۳۵ میلیون و ۴۷۵ هزار و ۳۹۰ دُز واکسن ثبت سفارش شد که از افزایش بیش از ۵ برابری ثبت سفارش واکسن‌ها حکایت دارد.

همچنین تعداد کل واکسن وارد شده قبل ازتشکیل دولت سیزدهم در ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ فقط ۱۸ میلیون و ۷۵۴ هزار و ۶۱۰ دُز واکسن بود و حال آن که جمع کل واردات واکسن بعد از ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ و در دولت سیزدهم به رقم ۱۴۳ میلیون و ۲۴۵ هزارو ۳۹۰ دُز واکسن رسید.



در کنار این گشایش عظیم در واردات واکسن و حجم انبوه استفاده از آن، وزارت بهداشت به واردات اکتفا نکرد و مسیر حمایت از تولید شش واکسن داخلی را نیز که به همت دانشمندان جوان، مؤمن و انقلابی کشورمان تولید شده بود، پیمود؛ محصولاتی که علاوه بر تامین نیاز داخلی و جلوگیری از مرگ و‌میر هموطنان عزیز، حتی به کشورهای دیگر نیز صادر شد و همچنان آمادگی برای صادرات و فروش آن وجود دارد.

با چنین تدابیری از سوی دولت مردمی اعم از واردات ۵ برابری واکسن نسبت به دولت قبل و تولید ۶ واکسن مؤثر و با کیفیت داخلی که به انگیزه توزیع عادلانه سلامت ، بازگرداندن نشاط اجتماعی و رونق کسب و کارها صورت گرفت، طرح واکسیناسیون سراسری کرونا رنگ تحقق به خود گرفت. به این ترتیب میزان توزیع واکسن کرونا که تا ۱۴ مرداد سال گذشته ۲۰۵۷۰۸۰۷ بود، تا ۱۴ مرداد امسال یعنی حدود یک هفته پیش نصاب ۱۸۸۱۰۹۴۷۹ را پشت سر گذاشت. بازتعریف آماری این حجم از واکسیناسیون آن است که سال قبل این موقع فقط حدود ۱۴ درصد جمعیت واکسینه شده بودند و در حال حاضر ۷۷ درصد کل جمعیت واکسن دریافت کرده‌اند. صرفنظر از آثار واکسیناسیون سراسری در بازگرداندن سلامتی، ارتباطات بین فردی، امید و نشاط اجتماعی به جامعه و احیای بسیاری از کسب و کارها، این دستاورد ملی پیامی الهام بخش برای همه خادمان ملت در این دولت و دولت های آینده دارد و آن این که با روحیه انقلابی و همت جهادی، می توان بسیاری از بظاهر ناشدنی ها را ممکن و بسیاری مسیرهای صعب و ناهموار را هموار کرد.

اینتیتر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.