اکران فیلم جدید مارک والبرگ به تعویق افتاد

کد خبر : ۶۱۳۴۶
اکران فیلم جدید مارک والبرگ به تعویق افتاد

رسانه خبری اینتیتر | کمپانی پارامونت تاریخ اکران فیلم سینمایی «بی‌نهایت» با نقش آفرینی مارک والبرگ را عقب انداخت.

به گزارش اینتیتر به نقل از سینماپرس، کمپانی پارامونت پیکچرز اکران فیلم سینمایی «بی نهایت» را که قرار بود هفتم اوت امسال انجام شود، به ۲۸ می ۲۰۲۱ (۷ خرداد ۱۴۰۰) تغییر داد.

این فیلم سینمایی اکشن و مهیج با کارگردانی آنتوان فوکوا و با نقش آفرینی مارک والبرگ، آخرین فیلم سینمایی مهم در گیشه تابستان امسال بود.

فیلم سینمایی «بی نهایت» از روی رمانی به نام «کاغذهای تناسخ» محصول سال ۲۰۰۹ اقتباس شده است و بر روی گروهی تمرکز دارد که تقریباً جاودانه هستند و در طول قرن‌ها زندگی تازه‌ای خواهد داشت و به نام «بی‌نهایت‌ها» شناخته می‌شوند. این گروه برای شکست یک نیروی شیطانی باید به مردی تکیه کنند که از بیماری اسکیزوفرنی رنج می‌برد. کسی که باید بفهمد تمامی رویاهای او در واقع خاطرات گذشته هستند.

ایان شور و جان لی هاک فیلمنامه این اثر را نوشته اند و مارک والبرگ به همراه لورنزو دی بوناونتورا تهیه‌کنندگان پروژه هستند.

نظرات بینندگان