حمله پرسپولیسیها به بانک شهر | همه چیز درباره اعتراض جنجالی

اعتراض هواداران پرسپولیس به عملکرد رضا درویش بالا گرفت؛ پس از بیتوجهی بانک شهر به انتقادها، سرخها در اقدامی جنجالی به مسدودسازی حسابهای خود در این بانک پرداختند.
به گزارش اینتیتر به نقل از شوک آنلاین، اعتراض هواداران پرسپولیس به عملکرد رضا درویش بالا گرفت؛ پس از بیتوجهی بانک شهر به انتقادها، سرخها در اقدامی جنجالی به مسدودسازی حسابهای خود در این بانک پرداختند.
تشدید اعتراضات هواداران پرسپولیس
با تساوی اخیر پرسپولیس برابر آلومینیوم اراک و افزایش فاصله ۶ امتیازی تا صدر جدول، اعتراض هواداران نسبت به عملکرد درویش تشدید شده است. آنها معتقدند که ضعف او در نقل و انتقالات و انتخاب طولانیمدت سرمربی اصلیترین دلایل عدم نتیجهگیری تیمشان است.
اعتراض به بانک شهر
پس از اینکه بانک شهر به کامنتهای اعتراضی میلیونی هواداران علیه رضا درویش واکنشی نشان نداد، طرفداران پرسپولیس در حرکتی اعتراضی در حال بستن حسابهای خود در این بانک هستند.