رسانه خبری اینتیتر
این تیتر کمینه ترین رسانه خبری ایران

در این روزها از افراد سیگاری فاصله بگیرید

هنگام مصرف دخانیاتی مانند سیگار و قلیان، تعداد زیادی ذرات معلق در هوا تولید می شود.

به گزارش اینتیتر به نقل از موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن تایید احتمال انتقال کرونا از طریق استنشاق دود دخانیات، اعلام کرد: هنگام مصرف دخانیاتی مانند سیگار و قلیان، تعداد زیادی ذرات معلق در هوا تولید می شود که ممکن است در صورت مبتلا بودن فرد مصرف کننده به کرونا، این ویروس در هوا منتشر و بیماری به اطرافیان منتقل شود.

یکی از نگرانی های مردم در زمان همه گیری ویروس کرونا، اطلاع از چگونگی راه‌های انتقال آن است. با توجه به گذشت زمان و شناخت بیشتر راه های انتقال این ویروس، سوالی که مطرح می شود این است که آیا دود دخانیات می تواند عامل انتقال ویروس کرونا از افراد مبتلا به این ویروس به سایر افراد باشد و دخانیات چگونه می‌تواند بر انتقال ویروس کرونا تاثیر بگذارد.

قطرات ریزی که از تنفس افراد در هوا شناور می شوند، می توانند ویروس کرونای جدید را گسترش دهند. گفته می شود که ویروس کرونا از طریق این قطرات ریز در هوا حدود سه ساعت حالت عفونی خود را حفظ می کند.

مصرف دخانیات باعث افزایش تولید بزاق می شود و به دنبال آن تمایل افراد به بیرون ریختن آب دهان بیشتر می شود که می‌تواند شیوع کووید ۱۹ را افزایش دهد.

همچنین در اماکن و فضاهای سربسته که امکان مصرف دخانیاتی مثل قلیان وجود دارد، ویروس‌ها از طریق وسایل مشترک و هوای آلوده به راحتی منتقل می‌شوند.

افراد سیگاری خودشان هم احتمالاً در برابر کووید ۱۹ آسیب پذیرتر هستند زیرا سیگار کشیدن به معنای این است که انگشتان دست (و احتمالاً سیگار آلوده) با لب در تماس هستند که احتمال انتقال ویروس از دست به دهان را افزایش می دهد. همچنین سیگاری ها معمولا به بیماری های ریه دچارند و ظرفیت ریه کمی دارند که در صورت ابتلا به کرونا علایم شدیدتری خواهند داشت.

به طور کلی، برای پیشگیری از ابتلا به کووید ۱۹ باید از قرار گرفتن در معرض دود دخانیات خودداری شود، رعایت آداب تنفسی، قرار نگرفتن در مکان های کوچک و سربسته که به استعمال دخانیات می پردازند، تهویه مناسب هوا و حفظ فاصله ایمن با این افراد نیز توصیه می‌شود.

اینتیتر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.