فوری؛ واریزی جدید دولت برای بازنشستگان تامین اجتماعی در هفته کارگر | پرداخت فوق العاده ویژه برای بازنشستگان تا آخر

کد خبر : ۴۰۵۵۳۳
فوری؛ واریزی جدید دولت برای بازنشستگان تامین اجتماعی در هفته کارگر | پرداخت فوق العاده ویژه برای بازنشستگان تا آخر

عضو کانون عالی کارگران بازنشسته گفت: هنوز ثبت نام وام ضروری ۵۰ میلیون تومانی آغاز نشده است.

به گزارش اینتیتر به نقل از سرگرمی روز، در حالیکه مدیرعامل بانک رفاه کارگران از تخصیص وام قرض الحسنه ۵۰۰ میلیون ریالی برای ۲۰ هزار نفر از بازنشستگان تامین اجتماعی در هفته کارگر خبر داده است، هنوز ثبت نام وام آغاز نشده و در سایت کانون‌های بازنشستگی خبری از ثبت نام نیست.

این خبر بازنشستگان را سرگردان کرده است؛ «احمد پنجکی» عضو هیات مدیره کانون عالی کارگران بازنشسته در این رابطه با تاکید بر اینکه هنوز ثبت نام وام ۵۰ میلیون تومانی آغاز نشده؛  گفت:  سال گذشته مبلغ وام ضروری بازنشستگان تامین اجتماعی ۳۰ میلیون تومان بود؛ اخیراً در جلساتی که با مدیرعامل سازمان داشتیم با افزایش مبلغ وام به ۵۰ میلیون تومان موافقت شده اما هنوز مراحل اداری کار به سرانجام نرسیده و ثبت نام‌ها آغاز نشده است.

او افزود: آخرین وامی که به بازنشستگان کارگری در روزهای اول اردیبهشت پرداخت شد، همان ۳۰ میلیون تومان بود که به حساب مستمری‌بگیران واجد شرایطیِ که پیشتر ثبت نام کرده بودند، واریز شد.

پنجکی در ارتباط با زمان آغاز ثبت نام وام ۵۰ میلیون تومانی گفت: زودترین زمان احتمالی برای ثبت نام وام روزهای آخر اردیبهشت است؛ باید کارهای اداری انجام و سهم پرداختی سازمان مشخص شود؛ لذا اینکه اعلام شده در هفته کارگر ثبت نام انجام می‌شود، درست نیست.

عضو هیات مدیره کانون عالی کارگران بازنشسته  با بیان اینکه «بازنشستگان فعلاً برای ثبت نام وام ۵۰ میلیون تومانی مراجعه نکنند» تاکید کرد: با این حال افزایش رقم وام بازنشستگان تامین اجتماعی قطعی‌ست؛ امیدواریم تامین اجتماعی با همکاری بانک رفاه، کار را زودتر پیش ببرند و سهمه پرداخت در سال جاری افزایش یابد. 

وام ۵۰ میلیون تومانی بانک رفاه برای بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی +جزئیاتمدیرعامل بانک رفاه کارگران از تخصیص وام قرض الحسنه ۵۰۰ میلیون ریالی برای ۲۰ هزار نفر از بازنشستگان تأمین‌اجتماعی درهفته کارگر خبر داد.

 اسماعیل لله‌گانی این مطلب را در نشست مشترک رئیس کمیسیون اجتماعی و دبیر و اعضای هیات اجرایی خانه کارگرو تنی چندازاعضای هیئت مدیره کانون بازنشستگان مازندران اعلام کرد.

وی با اشاره به افزایش سقف تسهیلات اعطایی به بازنشستگان به ۳۰۰ میلیون ریال در سال گذشته، گفت: سال گذشته ۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات به بازنشستگان سراسر کشور اعطا شد که قرار بود ۵۰ درصد اعتبارات این تسهیلات توسط تامین اجتماعی تامین شود لیکن بانک رفاه راساً این تسهیلات را پرداخت نمود.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران از افزایش سقف تسهیلات در سال جاری به میزان ۱۵ هزار میلیارد تومان خبر داده و گفت: برنامه داریم ماهانه ۲۰ هزار نفر از بازنشستگان تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال وام قرض الحسنه دریافت کنند.

لله گانی اضافه کرد؛ برای دریافت این تسهیلات نیازی به مراجعه حضوری بازنشستگان به بانک و معرفی ضامن نیست و اولین مرحله این تسهیلات در هفته کارگر پرداخت خواهد شد.

وی به صدور کارت رفاه کارت برای تمامی کارگران و بازنشستگانی که در این بانک حساب دارند، اشاره کرده و گفت؛ افراد واجد شرایط می‌توانند با رفاه کارت تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان از فروشگاه‌های طرف قرارداد به صورت اعتباری خرید و طی یک سال تسویه کنند.

لله‌گانی گفت؛ در سطح استان مازندران درصدد هستیم تعداد این فروشگاه‌ها را تا ۲۵۰ فروشگاه افزایش دهیم و برنامه ما درسال جاری در استان افزایش آمار آنها تا ۵۰۰ فروشگاه می‌باشد.

وی با اشاره به شعار سال درخصوص افزایش سرمایه گذاری در بخش تولید گفت؛ برای جذب نقدینگی در اختیار مردم و هدایت آنها در بخش تولید برنامه داریم و امیدواریم سهمی در این رابطه ایفا نماییم.

در این نشست مشترک، نصرالله دریابیگی، دبیراجرایی خانه کارگر و مسئول کانون بازنشستگان مازندران از تلاش‌های بی وقفه آقای لله‌گانی و همکاران ایشان در سال گذشته برای تقویت بنیه مالی کارگران و بازنشستگان از طریق اعطای تسهیلات قدردانی کرد و گفت: امیدواریم بانک رفاه کارگران درسال جاری یاریگر کارگران و بازنشستگان سراسر کشور بوده و نگاهی ویژه به استان مازندران داشته باشند.

نظرات بینندگان