فوری؛ اقدام ویژه و دقیقه ۹۰ مدیرعامل صندوق بازنشستگی برای بازنشستگان | واریز مابه التقاوت حقوق بازنشستگان کشوری شروع شد

دکتر حجت میرزایی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، در حاشیه سفر چندروزه خود به استان فارس، با اشاره به صدور احکام اصلاحی حقوق بازنشستگان و وظیفهبگیران، اظهار داشت: این احکام با سرعت بیسابقهای تنها دو روز پس از ابلاغ دستورالعمل همسانسازی صادر شده است.
به گزارش اینتیتر به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، دکتر حجت اله میرزایی، با بیان اینکه در سال جاری به دلیل تعطیلات رسمی تا ۱۵ فروردین، ابلاغ بودجه و دستورالعملها با تأخیر انجام شد، افزود: با وجود این چالشها، احکام بازنشستگان بر اساس ۲۰ درصد افزایش سنواتی و ۳۰ درصد مرحله دوم همسانسازی صادر شد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری تصریح کرد: این احکام در سامانه بارگذاری شده و اکنون قابل مشاهده و چاپ است. مابهالتفاوت حقوق نیز به زودی پرداخت خواهد شد..
در جریان بازدید از شرکت کشت و صنعت و دامپروری پگاه فارس، میرزایی با اشاره به نقش این شرکت به عنوان یک کارخانه مادر گفت: ۱۵۰ تن از محصولات این شرکت روزانه به هفت کارخانه دیگر ارسال میشود که نشانگر ظرفیت بالای تولید و پشتیبانی آن است.
وی در ادامه افزود: در سال گذشته، ۳۸ درصد از سود این شرکت میان سهامداران توزیع و ۶۲ درصد آن برای سرمایهگذاری مجدد حفظ شد که این نسبت در مقایسه با سایر شرکتهای ایرانی بسیار چشمگیر است.
میرزایی تأکید کرد: شرکتهای موفق جهانی نیز بخش عمده سرمایهگذاری خود را از منابع بانکی یا بازار سرمایه تأمین میکنند. در صورت ورود این شرکت به بورس، امکان تأمین مالی گستردهتر فراهم شده و اجرای طرحهایی مانند خط انتقال آب، احداث مجتمع گوسالهداری و نیروگاه خورشیدی تسهیل میشود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری همچنین از کارخانه خوراک دام و طیور فارس بازدید کرد. در این بازدید، مدیران کارخانه گزارشهایی درباره وضعیت شرکت ارائه دادند.
در جریان این بازدید، پروژه گازرسانی به کارخانه خوراک دام، طیور و آبزیان مجتمع طیور فارس با حضور دکتر میرزایی بهطور رسمی افتتاح شد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در سفر به شیراز، توسعه اقتصادی از مسیر سرمایهگذاری، بهرهوری و مسئولیت اجتماعی را اولویت این نهاد دانست.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل صندوق بازنشستگی کشوری، در نشست بررسی سیاستهای سرمایهگذاری و مسئولیت اجتماعی در استان فارس، حجتاله میرزایی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، بر سه محور تکمیل زنجیره ارزش، بهرهورسازی بنگاههای اقتصادی، و حمایت از آموزش فنی و حرفهای تأکید کرد.
میرزایی با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۴ به عنوان «سرمایهگذاری برای تولید» گفت: این فرصت باید برای توسعه اقتصادی فارس بهکار گرفته شود.
وی همچنین از طرحهایی در مجتمع طیور فارس و کشت و صنعت فارس برای ارتقای بهرهوری خبر داد که در صورت تصویب، به اجرا درخواهند آمد.
او از اختصاص حداکثر یک درصد سود سالانه بنگاههای اقتصادی زیرمجموعه صندوق برای تجهیز هنرستانها و توانمندسازی نیروی کار سخن گفت و از برنامههای سازمان فنی و حرفهای در این زمینه حمایت کرد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری همچنین از مجتمع طیور فارس بهدلیل حرکت در مسیر تولید سالم و امنیت غذایی قدردانی کرد و تولید مرغ اجداد آرین را گامی مهم در مسیر خودکفایی دانست.
وی بر اهمیت حفاظت از منابع آب، محیطزیست و صرفهجویی انرژی در این مجموعهها تأکید کرد و گفت: زنجیره دامی فارس و شرکت پگاه محصولاتی سالم، ارگانیک و قابل اعتماد تولید میکنند.
در ادامه این همایش، مخترع مرغ سبز نیز ضمن اشاره به جهش ۴۰ درصدی صنعت طیور کشور، خواستار توسعه علمی صنعت و کاهش مصرف دارو در تولیدات پروتئینی شد.
او همچنین تجربه موفق تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک را الگویی قابل تعمیم به سراسر کشور دانست.
حجتاله میرزایی با بیان اینکه از ابتدای مسئولیتش همواره در سفرهای استانی، پیگیر مسائل بازنشستگان بوده است، تأکید کرد: «تا روزی که در این مسئولیت هستم، خود را موظف به خدمتگزاری به بازنشستگان میدانم و بر عهد خود خواهم ماند.»
میرزایی در پاسخ به سوالاتی درباره ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری، توضیح داد که اجرای این ماده نیازمند توافق دولت ومجلس بر سر این ماده قانونی و تامین منابع توسط سازمان برنامه و بودجه و اجرای آن در دستگاههای اجرایی محل خدمت بازنشستگان است، نه صندوق بازنشستگی. با این حال، مدیران صندوق و شخص وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیگیر اجرای ماده ۸۵ هستند.
او افزود: صندوق همواره پیگیر این موضوع در مجلس و دولت بوده و چندین جلسه با مسئولان نهادهای مختلف اجرایی و دولت برگزار شده است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری به مشکلات پیشآمده در ارتباط با بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اشاره کرد و گفت: سال گذشته تصمیمی برای قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان گرفته شده بود، اما متأسفانه تعهدات به خوبی انجام نشد و مشکلاتی برای بازنشستگان ایجاد شد.
وی ادامه داد: حتی اسناد درمانی بسیاری پرداخت نشد و ما مجبور شدیم با فشارهای قانونی، هزینههای درمانی فروردین تا آذر ۱۴۰۳ را از شرکت بیمه گر قبلی با تأخیر زیاد مطالبه کنیم.
میرزایی از عقد قرارداد جدید با بیمه دانا خبر داد و گفت: با توجه به افزایش هزینهها، سقف تعهدات بیمهای از ۱۱ هزار میلیارد تومان به حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در بخش دیگری از سخنانش به موضوع کسورات معوقه بازنشستگان اشاره کرد و گفت: تا پایان اردیبهشت، تمام کسورات معوقه تسویه خواهد شد و در خرداد ماه، بدهی معوقهای به مراکز طرف قرارداد نخواهیم داشت.
حجت میرزایی از برنامههای جدید صندوق برای ارائه خدمات رفاهی به بازنشستگان خبر داد و گفت: با همکاری شرکتهای مختلف، طرحهای تخفیفدار گردشگری در مشهد، کیش و سایر مناطق اجرا میشود. همچنین وام سفر با نرخ سود پایین (ماهیانه یک درصد) در دسترس بازنشستگان قرار میگیرد.
وی عنوان کرد که برای خرید از شرکت هایی مانند پگاه، کفش ملی و محصولات شیلاتی نیز تخفیفهای ویژه در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از استخدام ۱۵ نفر از فرزندان بازنشستگان در رشته مهندسی کامپیوتر خبر داد و گفت: این روند در سایر شرکتهای زیرمجموعه نیز ادامه خواهد یافت.
میرزایی در پایان به موضوع همسانسازی حقوق بازنشستگان اشاره کرد و گفت: با دستورالعمل سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداریشون استخدامی کشور، احکام همسانسازی صادر شده است و پرداختها انجام میشود.
او افزود: همچنین برای بازنشستگانی که در سال گذشته کمک معیشت یک میلیون تومانی دریافت کردهاند، پیگیریهایی برای تمدید این طرح از دولت محترم صورت گرفته است.
وی از بازنشستگان خواست در صورت بروز هرگونه مشکل به کانونهای بازنشستگی مراجعه کنند و گفت: این کانونها ظرفیت بزرگی برای گفتوگو و حل مسائل بازنشستگان هستند.
این نشست با طرح پرسشوپاسخ بین بازنشستگان و مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری به پایان رسید.