خبر فوری و داغ: واریز مابهالتفاوت حقوق بازنشستگان و فرهنگیان در ادریبهشت ۱۴۰۴ نزدیک است! | تاریخ واریز اعلام شد!؟

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری خبر داد: احکام جدید حقوق بازنشستگان کشوری و فرهنگیان بازنشسته که بر اساس افزایش ۲۰ درصدی سالیانه و ۳۰ درصدی مرحله دوم همسانسازی حقوق صادر شده، در سامانه بارگذاری و قابل مشاهده است. به گفته حجت میرزایی، مابهالتفاوت حقوق این عزیزان نیز به زودی پرداخت خواهد شد.
به گزارش اینتیتر، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری خبر داد: احکام جدید حقوق بازنشستگان کشوری و فرهنگیان بازنشسته که بر اساس افزایش ۲۰ درصدی سالیانه و ۳۰ درصدی مرحله دوم همسانسازی حقوق صادر شده، در سامانه بارگذاری و قابل مشاهده است. به گفته حجت میرزایی، مابهالتفاوت حقوق این عزیزان نیز به زودی پرداخت خواهد شد.
میرزایی در حاشیه سفر خود به استان فارس، ضمن اعلام این خبر مهم، به سرعت بیسابقه صدور احکام اصلاحی اشاره کرد و گفت این اقدام تنها دو روز پس از ابلاغ دستورالعمل همسانسازی انجام شده است. وی با اذعان به تأخیر در ابلاغ بودجه و دستورالعملها به دلیل تعطیلات فروردین ماه، تأکید کرد که با وجود این چالشها، صدور احکام با سرعت انجام شده است.
بازنشستگان محترم میتوانند با مراجعه به سامانه مربوطه، احکام جدید حقوق خود را مشاهده و چاپ کنند و منتظر دریافت مابهالتفاوت آن در آینده نزدیک باشند.
در بخش دیگری از این سفر، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از شرکت کشت و صنعت و دامپروری پگاه فارس و کارخانه خوراک دام و طیور این استان بازدید کرد و بر نقش مهم این شرکتها در اقتصاد کشور تأکید نمود. همچنین، پروژه گازرسانی به کارخانه خوراک دام، طیور و آبزیان مجتمع طیور فارس با حضور وی افتتاح شد.