سورپرایز بزرگ برای بازنشستگان کشوری | واریز معوقات متناسب‌سازی + افزایش بودجه به ۱۸۵ همت!

کد خبر : ۴۰۶۸۵۱
سورپرایز بزرگ برای بازنشستگان کشوری | واریز معوقات متناسب‌سازی + افزایش بودجه به ۱۸۵ همت!

در یک اقدام کم‌سابقه و با تلاش‌های شبانه‌روزی مدیران و کارشناسان، بودجه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری، لشکری و فولاد برای سال ۱۴۰۴ به رقم بی‌سابقه ۱۸۵ همت رسید.

به گزارش اینتیتر، در یک اقدام کم‌سابقه و با تلاش‌های شبانه‌روزی مدیران و کارشناسان، بودجه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری، لشکری و فولاد برای سال ۱۴۰۴ به رقم بی‌سابقه ۱۸۵ همت رسید.

وحید محمودی، سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: با رایزنی‌های فشرده و تعامل سازنده با دولت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، بودجه متناسب‌سازی که در لایحه اولیه فقط ۱۰۴ همت پیش‌بینی شده بود، با افزایش قابل‌توجهی به ۱۶۰ همت برای متناسب‌سازی سال آینده و ۲۵ همت برای معوقات امسال رسید.

 یعنی چه؟ یعنی تمام معوقات همسان‌سازی در سال آینده پرداخت خواهد شد و حقوق بازنشستگان به‌صورت دقیق‌تر و واقعی‌تر متناسب‌سازی می‌شود.

محمودی با اشاره به اینکه این افزایش بودجه حاصل پیگیری‌های مستمر مدیران صندوق، حمایت وزیر تعاون و همراهی نمایندگان بوده، تأکید کرد:

«هدف ما تنها افزایش عددی حقوق نیست، بلکه حفظ عزت و بهبود معیشت بازنشستگان است. با این بودجه، گام بلندی برای کاهش فشار اقتصادی بر جامعه بازنشسته برداشته‌ایم.»

وی همچنین بر سه اصل کارآمدی، سلامت و هماهنگی مدیریتی تأکید کرد و از همه مدیران خواست تا با رویکردی علمی و حرفه‌ای در کنار بازنشستگان باشند.

 جمع‌بندی مهم برای بازنشستگان کشوری:

  •  بودجه متناسب‌سازی سال آینده: ۱۶۰ همت

  •  پرداخت معوقات همسان‌سازی: ۲۵ همت

  •  مجموع حمایت‌ها: ۱۸۵ همت

  •  امکان افزایش حقوق و پرداخت معوقات از سال ۱۴۰۴ به‌صورت کامل فراهم شد.

نظرات بینندگان