خبر خوش مدیرعامل سازمان برای مستمری بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی | پرداخت مزایای نقدی و غیرنقدی به بیمه شدگان تامین اجتماعی

کد خبر : ۴۰۷۱۸۸
خبر خوش مدیرعامل سازمان برای مستمری بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی | پرداخت مزایای نقدی و غیرنقدی به بیمه شدگان تامین اجتماعی

مصطفی سالاری در این برنامه که با همراهی جمعی از مدیران سازمان تامین اجتماعی انجام شد، از بخش‌های مختلف بیمارستان مانند رادیولوژی، فیزیوتراپی، آزمایشگاه، کودکان و... بازدید و دستورات لازم را صادر کرد.

به گزارش اینتیتر به نقل از روابط‌ عمومی سازمان تأمین اجتماعی، مصطفی سالاری در این برنامه که با همراهی جمعی از مدیران سازمان تامین اجتماعی انجام شد، از بخش‌های مختلف بیمارستان مانند رادیولوژی، فیزیوتراپی، آزمایشگاه، کودکان و... بازدید و دستورات لازم را صادر کرد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در پایان این بازدید گفت: به زمان‌بندی اجرای مراحل مختلف طرح باید پایبند بود و همه نواقص را برطرف کرد.

سعی ما بر این است که امور مربوط به ساختمان جدید این بیمارستان، بدون متوقف شدن فعالیت درمانی در انتقال از ساختمان قدیم، به‌سرعت پیش برود و تلاش می‌کنیم از ابتدای خرداد سال جاری وارد مرحله اجرایی شویم.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد که در سال ۱۴۰۳، دولت ۷۷ هزار میلیارد تومان (۷۷ همت) از مجموع ۱۳۰ همت تعهد خود به تأمین اجتماعی را از طریق اوراق قرضه پرداخت می‌کند.

مصطفی سالاری در نشست کمیسیون بهداشت مجلس گفت: این نخستین بار است که به جای واگذاری سهام، بخشی از مطالبات سازمان از محل اوراق نقد شده و در صورت اجرای دو مصوبه دیگر، کل مطالبات ۱۳۰ همتی وصول خواهد شد.

وی افزود: در اسفند ۱۴۰۲، سازمان ۱۱۰ هزار میلیارد تومان تعهد پرداختی داشت؛ در حالی که میانگین وصول حق بیمه در ماه‌های عادی ۶۵ همت است، این رقم در بهمن به ۷۰ همت رسید و پیش‌بینی می‌شود در اسفند به ۸۰ همت برسد.

سالاری همچنین به تخصیص مستقیم ۲۵ همت از مطالبات سازمان به وزارت بهداشت برای توزیع در دانشگاه‌های علوم پزشکی اشاره کرد که تا آذرماه امسال برای پرداخت بدهی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی افزود: پرداخت مطالبات مراکز درمانی غیردولتی، ازجمله داروخانه‌ها و مراکز پاراکلینیکی، تا تیرماه انجام شده و باقی‌مانده آن نیز تا پایان هفته آینده تسویه خواهد شد.

سالاری با اشاره به چالش نقدینگی در فروردین ۱۴۰۴، گفت: با وجود ۲۰ همت مصوب که هنوز دریافت نشده، سازمان برای تسویه تعهدات خود تسهیلات گرفته و برنامه دارد ۱۰ همت دیگر نیز از خط اعتباری استفاده کرده و بخشی را با واگذاری سهام جبران کند.

وی در پایان از حمایت‌های مجلس، دولت و رئیس مجلس در مسیر وصول مطالبات سازمان قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد باقی‌مانده تعهدات نیز به‌زودی پرداخت شود

رئیس شعبه تامین اجتماعی کاشان گفت: این سازمان در سال ۱۴۰۳ چهار هزار و ۶۴۸ میلیارد ریال بابت تعهدات بلند مدت و کوتاه مدت به مستمری بگیران و بیمه شدگان شهرستان پرداخت کرده است.

ایرنا نوشت : امیرسالار ربیعی  افزود: این میزان پرداختی برای تعهدات بلندمدت شامل مستمری بازنشستگی، از کارافتادگی کلی، از کار افتادگی جزئی، مستمری بازماندگان و مزایای نقدی و غیر نقدی بوده است.

وی اظهار کرد: از مجموع تعهدات پرداخت شده ، ۴۸ هزار میلیارد ریال برای حقوق مستمری بگیران و یکهزار و ۵۳ میلیارد ریال نیز بابت عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران پرداخت شده است.

ربیس شعبه تامین اجتماعی کاشان بیان کرد: با هدف حمایت‌های کوتاه مدت هم مبلغ ۵۱۰ میلیارد ریال در قالب غرامت دستمزد ایام بیماری، غرامت دستمزد ایام بارداری، کمک هزینه ازدواج و غیره پرداخت شده است.

ربیعی گفت: بر اساس آمار اخذ شده تا پایان دی ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۷۵ هزارو ۸۲ نفر از شهروندان این شهرستان بیمه‌شده اصلی و ۵۰ هزارو ۲۶۷ نفر نیز بیمه شده اجباری و یا کارگری زیر پوشش تامین اجتماعی هستند.

وی افزود: ۱۰۷ هزارو ۱۴۱ نفر مستمری بگیر، بازنشسته و مقرری بگیر زیر پوشش این سازمان هستند که با احتساب خانواده‌ بیمه شدگان ۲۵۱ هزارو ۳۳۱ نفر از جمعیت کاشان زیر پوشش این سازمان بیمه‌گر هستند که شامل ۶۵ درصد جمعیت شهرستان می‌شود.

وی اظهار کرد:بخش عمده منابع سازمان از محل حق بیمه‌ها تامین می‌شود به همین دلیل اگر حق بیمه ماهیانه کارگاه‌ها به موقع پرداخت نشود موحب انباشت بدهی و عقب افتادن پرداخت مطالبات مراکز درمانی و داروخانه‌ها می‌شود.

ربیس شعبه تامین اجتماعی کاشان بیان کرد:چهار هزارو ۹۶۵ کارگاه در شهرستان زیر پوشش این سازمان قرار دارند.

ربیعی گفت: از کارفرمایان می‌خواهیم که نیروهای زیر مجموعه خود را بیمه کنند تا کارگران از مزایای بیمه‌ای در تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت که مهمترین آن بازنشستگی و حوزه درمان است، بهره‌مند شوند.

معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: از انتهای اردیبهشت ماه و به منظور افزایش امنیت سامانه نسخه الکترونیک، ورود پزشکان و سایر درمانگران به این سامانه دو مرحله‌ای خواهد بود و پیامک حاوی گذرواژه (OTP) به تلفن همراه کاربران ارسال می‌شود.

 دکتر شهرام غفاری افزود: از انتهای اردیبهشت، پزشکان و سایر درمانگران در سراسر کشور هنگام ورود به سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی باید پیامک حاوی گذرواژه که به تلفن همراه آنها ارسال شده است را وارد کنند تا امکان صدور نسخه الکترونیکی فراهم شود.

غفاری با بیان اینکه این اقدام به منظور حفظ منافع بیمه شدگان و منابع سازمان تامین اجتماعی انجام شده است، افزود: در حال حاضر کاربران تنها با ثبت نام کاربری و گذر واژه ثابت که از پیش تعریف شده بود، وارد سامانه نسخه الکترونیک می‌شوند که این فرایند از امنیت مطلوبی برخودار نیست و در مواردی شاهد بروز برخی تخلفات و سوءاستفاده از گذرواژه های کاربران بوده‌ایم که موجب بروز تبعات قانونی برای برخی از آنان شده بود.

دکترغفاری افزود: پیرو اطلاع‌رسانی مکرر به شرکت‌های پشتیبان نرم افزاری نسخه نویسی، از سال گذشته احراز هویت دو مرحله‌ای ورود کاربران از طریق API به سامانه نسخه الکترونیک وارد فاز اجرایی شد و از انتهای اردیبهشت امسال این طرح در سراسر کشور اجرا می‌شود و پزشکان و سایر درمانگران برای نسخه‌نویسی باید حتما ً گذرواژه ارسال شده به گوشی خود را در سامانه وارد کنند.

معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی افزود: پیامک حاوی گذرواژه به همان شماره تلفنی که در زمان ثبت نام در سامانه نسخه الکترونیکی اخذ شده، ارسال می‌شود.

غفاری خاطرنشان کرد: برای پزشکان و درمانگرانی که به هر دلیل امکان استفاده از سامانه های بخش خصوصی را ندارند؛ سامانه نسخه نویسی سازمان تامین اجتماعی (EP) به آدرس ep.tamin.ir با تمام ظرفیت و به صورت رایگان قابل بهره برداری است.

نظرات بینندگان