خبر خوب برای فوق‌العاده خاص فرهنگیان امشب پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴

کد خبر : ۴۰۹۳۳۳
خبر خوب برای فوق‌العاده خاص فرهنگیان امشب پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴

خبر خوب برای فوق‌العاده خاص فرهنگیان امشب پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ را در این مطلب مشاهده می کنید.

به گزارش اینتیتر به نقل از مهر، فرهادی ضمن اشاره به رویکرد آموزش‌وپرورش در اطلاع‌رسانی، افزود: ما ترجیح دادیم این مسائل را در رسانه‌ها مطرح نکنیم و اجازه دهیم معلمان عزیز خودشان با مشاهده فیش‌های حقوقی‌شان متوجه تغییرات شوند، اما با توجه به حجم پرسش‌ها و پیامک‌هایی که دریافت می‌شود، لازم دانستیم این شفاف‌سازی را انجام دهیم.

فرهادی درباره روند قانونی تصویب فوق‌العاده خاص گفت: مؤلفه تغییر حقوق در شورای حقوق و دستمزد به تصویب رسیده و مطابق فرآیند قانونی، باید در کمیسیون‌های فرعی و اصلی دولت بررسی و در نهایت در هیئت وزیران تصویب شود. پس از آن، برای تمام کارکنان دولت، از جمله فرهنگیان، اجرایی خواهد شد.

وی ادامه داد: تمامی حقوق‌بگیران مشمول قانون خدمات کشوری، از جمله معلمان، کادر اداری، و حتی سرایداران مدارس، مشمول دریافت فوق‌العاده خاص خواهند بود. این ارتباطی به رتبه‌بندی ندارد.

فرهادی خاطرنشان کرد: برخی تصور می‌کنند اجرای قانون رتبه‌بندی مانع از اعمال سایر افزایش‌های حقوقی مانند فوق‌العاده خاص و ویژه می‌شود، در حالی که چنین نیست. این موضوع در متن قانون رتبه‌بندی نیز به‌صراحت آمده که رتبه‌بندی هیچ مانعی برای اعمال سایر افزایش حقوق‌ها ایجاد نمی‌کند.

نظرات بینندگان