خبر خوش درباره پرداخت فوق‌العاده خاص و ترمیم حقوق بازنشستگانِ لشکری و نیروهای مسلح امروز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

کد خبر : ۴۰۹۸۳۶
خبر خوش درباره پرداخت فوق‌العاده خاص و ترمیم حقوق بازنشستگانِ لشکری و نیروهای مسلح امروز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

خبر خوش درباره پرداخت فوق‌العاده خاص و ترمیم حقوق بازنشستگانِ لشکری و نیروهای مسلح امروز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ را در این مطلب مشاهده می کنید.

به گزارش اینتیتر به نقل از ایلنا، یک فعال بازنشسته صندوق نیروهای مسلح گفت: قرار است مبلغ ترمیم حقوق برای بازنشستگانی که به تازگی بازنشسته شده و یا در سال ۱۴۰۳ بازنشسته شده‌اند، افزایش یابد.

امیر رهبر، فعال صندوق بازنشسته لشکری در رابطه با ترمیم حقوق تازه بازنشسته‌شده‌های صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح گفت: قرار است مبلغ ترمیم حقوق برای بازنشستگانی که به تازگی بازنشسته شده و یا در سال ۱۴۰۳ بازنشسته شده‌اند، افزایش یافته و به سطح سایر بازنشستگان برسد. با این افزایش ترمیمی، فاصله حقوق آنان با بازنشستگان قدیم رفع خواهد شد. 

رهبر در بخش دیگری از صحبتهایش به  فوق العاده خاص اشاره کرد و گفت: تصویب فوق‌العاده خاص کارمندان و بازنشستگان به این شکل است که حداکثر امتیاز ۲۵.۰۰۰ امتیاز و حداکثر ارزش ریالی این امتیاز معادل بیش از ۱۴ میلیون تومان است. 

این فعال بازنشسته بیان کرد: فرآیند پرداخت فوق‌العاده خاص به این گونه است: ابلاغ مصوبه توسط دولت، ارائه پیشنهاد دستگاه‌های اجرایی به سازمان برنامه و بودجه، اصلاح موافقت‌نامه هزینه‌ای دستگاه‌ها بدون افزایش سرجمع اعتبارات، صدور مجوز رسمی از سوی سازمان برنامه و بودجه، صدور احکام جدید توسط دستگاه اجرایی و اعمال در فیش حقوقی کارمندان و بازنشستگان. این روند به نحوی طراحی شده که تغییرات اعتباری کلان در بودجه ایجاد نشود و با جابه‌جایی داخلی منابع، پرداخت‌ها انجام شود.

 

نظرات بینندگان