خبر خوش وزیر آموزش و پرورش امروز چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴: پیگیری جدی افزایش فوق‌العاده ویژه معلمان تا ۵۰ درصد | تحول بزرگ در راه است!

کد خبر : ۴۱۲۷۹۶
 خبر خوش وزیر آموزش و پرورش امروز چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴: پیگیری جدی افزایش فوق‌العاده ویژه معلمان تا ۵۰ درصد | تحول بزرگ در راه است!

در نشستی صمیمی با حضور دبیران کل تشکل‌های فرهنگیان، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش از آغاز تحولات مهم و گسترده در حوزه نظام تعلیم و تربیت خبر داد.

به گزارش اینتیتر، در نشستی صمیمی با حضور دبیران کل تشکل‌های فرهنگیان، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش از آغاز تحولات مهم و گسترده در حوزه نظام تعلیم و تربیت خبر داد و تأکید کرد: «هیچ افراط و تفریطی در آموزش و پرورش را نخواهیم پذیرفت و با تمام توان از شأن و جایگاه معلمان دفاع می‌کنیم.»

تحول در برنامه درسی و هنرستان‌ها

وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد که تحول بنیادین در برنامه‌های درسی در دستور کار قرار گرفته و مهرماه امسال نتایج بخشی از این تغییرات ملموس خواهد شد. همچنین ادغام هنرستان‌های فنی‌ و حرفه‌ای و کاردانش با هدف حذف رشته‌های بدون متقاضی و جایگزینی رشته‌های نوین و بازارمحور، یکی از گام‌های مهم در مسیر به‌روزرسانی آموزش مهارتی است.

 فوق‌العاده ویژه معلمان؛ در مسیر تحقق

کاظمی درباره وضعیت فوق‌العاده ویژه معلمان گفت: «در گذشته آموزش و پرورش از دریافت این مزایا محروم شده بود، اما اکنون با پیگیری‌های مداوم از مجلس، دولت و شورای حقوق و دستمزد، موفق شدیم مصوبه لازم برای افزایش فوق‌العاده ویژه از ۱۲ به ۲۷ درصد را بگیریم و به دنبال افزایش آن تا سقف ۵۰ درصد هستیم.»

وی افزود: «هیچ ارتباط مستقیمی بین رتبه‌بندی و فوق‌العاده ویژه وجود ندارد و این دو نباید مانع یکدیگر شوند. اکنون با مستندات قانونی، این موضوع در حال پیگیری از سوی آموزش و پرورش است.»

 پیگیری "فوق‌العاده خاص" معلمان

کاظمی همچنین به موضوع فوق‌العاده خاص معلمان اشاره کرد و گفت: «بر اساس قانون خدمات کشوری، امکان در نظر گرفتن ۱ تا ۵۰ درصد این فوق‌العاده برای مشاغل خاص وجود دارد که شامل ۲۵ درصد از مشاغل خواهد شد. آموزش و پرورش نیز در تلاش است تا معلمان مشمول این مزیت شوند و بودجه آن در حال بررسی است.»

 بهبود معیشت از مسیر رفاهیات و صندوق ذخیره فرهنگیان

وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: «برای ارتقاء معیشت معلمان از ظرفیت‌های موجود مانند صندوق ذخیره فرهنگیان نیز بهره‌ می‌گیریم و این صندوق موظف شده است که در تمام طرح‌ها، سود مستقیم معلمان را در نظر بگیرد.»

تحول با همراهی نهادهای ملی

وی با اشاره به همراهی دولت، قوه قضائیه، مجلس و بنگاه‌های اقتصادی با وزارت آموزش و پرورش، گفت: «امروز آموزش و پرورش در مرکز توجه است و حمایت‌های ویژه‌ای از سوی سران قوا و مقام معظم رهبری به این حوزه اختصاص یافته است.»

 کیفیت‌بخشی به آموزش؛ سه مسیر اصلی

کاظمی اعلام کرد که طرح کیفیت‌بخشی به آموزش در سه محور پیش می‌رود:

  1. توانمندسازی معلمان با روش‌های نوین یاددهی-یادگیری

  2. تجهیز کلاس‌ها با سخت‌افزار مناسب

  3. ایجاد اجتماعات یادگیری در سطح مدارس

 تشکیل کمیته ویژه پیگیری حقوق معلمان

وزیر آموزش و پرورش در پایان، از تشکیل کمیته‌ای ویژه برای پیگیری فوق‌العاده ویژه فرهنگیان با حضور نمایندگان تشکل‌ها و معاونت‌ها خبر داد که جلسات آن به‌صورت هفتگی و ماهانه برگزار خواهد شد.

کاظمی همچنین تأکید کرد: «مدرسه می‌سازیم برای انسان‌سازی؛ نه صرفاً برای ساختن ساختمان. بنابراین کیفیت آموزش در اولویت دولت است.»

وی حضور تشکل‌ها در این مسیر را ارزشمند دانست و بر ادامه جلسات هدفمند و ساختاریافته با نمایندگان فرهنگیان تأکید کرد.

نظرات بینندگان