افزایش ۳ تا ۹ میلیون تومانی حقوق معلمان | افزایش حقوق و مزایا برای معلمان با پیگیری مجلس

کد خبر : ۴۲۱۵۳۱
افزایش ۳ تا ۹ میلیون تومانی حقوق معلمان | افزایش حقوق و مزایا برای معلمان با پیگیری مجلس

علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس، در گفت‌وگو با خانه ملت در مورد وضعیت قانون رتبه‌بندی معلمان و حمایت‌های مالی از فرهنگیان، گفت: مجلس پس از اجرای رتبه‌بندی معلمان، به دنبال آن است که ۵۰ درصد فوق‌العاده ویژه به معلمان پرداخت شود تا معیشت‌ آنها به شکل قابل توجهی تقویت شود.

به گزارش اینتیتر به نقل از سرگرمی روز، علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس، در گفت‌وگو با خانه ملت در مورد وضعیت قانون رتبه‌بندی معلمان و حمایت‌های مالی از فرهنگیان، گفت: مجلس پس از اجرای رتبه‌بندی معلمان، به دنبال آن است که ۵۰ درصد فوق‌العاده ویژه به معلمان پرداخت شود تا معیشت‌ آنها به شکل قابل توجهی تقویت شود.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر شهر در مجلس شورای اسلامی، افزود: تا امروز فوق‌العاده ویژه برای برخی دستگاه‌ها مانند جهاد کشاورزی، ثبت اسناد و معلمان اجرا نشده است، به همین دلیل، کمیسیون آموزش مکاتباتی با مسئولان سازمان برنامه و بودجه انجام داده تا این مشکل برطرف شود.

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در ادامه با اشاره به جزئیات افزایش حقوق معلمان، اظهار داشت: مسئولان سازمان اداری و استخدامی افزایش حقوق معلمان پس از اجرای رتبه‌بندی را بین ۳ تا ۹ میلیون تومان اعلام کرده‌اند و این موضوع گامی مثبت در جهت حمایت از فرهنگیان است.

 

وی با بیان اینکه حمایت مالی از معلمان تنها بخشی از راهکارهای مجلس برای ارتقاء کیفیت آموزش است، یادآور شد: تقویت معیشت معلمان باعث افزایش انگیزه و حفظ نیروهای متخصص در نظام آموزش و پرورش می‌شود و ما پیگیر هستیم که این روند ادامه داشته باشد.

منادی در پایان با تاکید بر حمایت مجلس از معلمان در تمام حوزه‌ها، خاطرنشان کرد: کمیسیون آموزش مجلس به صورت مستمر پیگیر بهبود شرایط مالی و حرفه‌ای معلمان است و تلاش می‌کند ضمن اجرای کامل قانون رتبه‌بندی و پرداخت فوق‌العاده ویژه، فضای کاری و آموزشی بهتری را برای فرهنگیان فراهم کند.

 

در نشست فراکسیون فرهنگیان، آموزش پایه و عمومی مجلس شورای اسلامی، با وزیر آموزش و پرورش، مهم‌ترین مسائل معلمان از جمله تبدیل وضعیت نیروهای مهرآفرین، فوق‌العاده ویژه فرهنگیان، جبران کمبود معلم، وضعیت نیروهای پیش‌دبستانی و نهضتی و برنامه ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکن فرهنگیان مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهاد شد که امسال ۵۰ درصد تفاوت فوق‌العاده ویژه فرهنگیان پرداخت و مابقی در سال آینده تکمیل شود.

نشست فراکسیون فرهنگیان، آموزش پایه و عمومی مجلس شورای اسلامی، با حضور حمیدرضا حاجی‌بابایی، رئیس فراکسیون فرهنگیان و علیرضا کاظمی وزیر آموزش‌وپرورش، به همراه جمعی از نمایندگان در محل کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی برگزار شد و مهم‌ترین موضوعات و چالش‌های حوزه آموزش و پرورش مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

حمیدرضا حاجی‌بابایی رئیس فراکسیون فرهنگیان، آموزش پایه و عمومی مجلس شورای اسلامی، در این نشست با قدردانی از وزیر آموزش و پرورش و اعضای فراکسیون فرهنگیان برای پیگیری مسائل آموزش و پرورش، گفت: همان‌طور که پیش‌تر هم اعلام شد، مسئله تبدیل وضعیت معلمان مهرآفرین نیازمند پیگیری وزارتخانه است؛ صدور بخشنامه مربوط به این حق، مطالبه جدی مجلس است و انتظار داریم هرچه زودتر اعلام شود.

وی با اشاره به اقدامات دولت در خصوص پرداخت پایان‌خدمت و حقوق بازنشستگان فرهنگی، افزود: از پیگیری‌های وزیر و دولت در پرداخت پاداش بازنشستگان تشکر می‌کنیم و امیدواریم این موضوع به زودی محقق شود.

حاجی‌بابایی با تاکید بر ضرورت جمع‌بندی سریع موضوع فوق‌العاده ویژه فرهنگیان، ادامه داد: در صورت امکان، این موضوع باید به‌طور کامل اجرا شود، اما اگر به‌صورت یک‌باره میسر نیست، پیشنهاد می‌کنیم در دو مرحله شش‌ماهه پرداخت شود؛ همچنین فوق‌العاده خاص کارکنان که برای سایر کارمندان اعمال شده، باید برای فرهنگیان نیز اجرا شود.

وی ادامه داد: پیشنهاد ما این است که امسال ۵۰ درصد تفاوت فوق‌العاده ویژه پرداخت و مابقی در سال آینده تکمیل شود.

رئیس فراکسیون فرهنگیان در مجلس با اشاره به برگزاری جلسات اندیشه‌ورزی و نشست مشترک با نمایندگان، گفت: در این جلسه، موضوعاتی مانند فوق‌العاده ویژه فرهنگیان، نهضت سوادآموزی، خرید خدمات آموزشی، وضعیت پیش‌دبستانی‌ها، طرح امین، بازنشستگان و پاداش آنان، خیرین مدرسه‌ساز و مسائل اقتصادی آموزش و پرورش مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مجلس همواره در تمام دوره‌ها مدافع حقوق فرهنگیان بوده، خاطرنشان کرد: فرهنگیان بدانند که علیرغم همه مشکلات، مجلس به‌طور ویژه و مستمر از طریق فراکسیون فرهنگیان و کمیسیون آموزش، پیگیر مطالبات آنان است تا بتوانیم هرچه بیشتر به آموزش و پرورش کمک کنیم.

علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش، در این نشست ضمن قدردانی از همراهی اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات و فراکسیون فرهنگیان، گفت: از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات و فراکسیون فرهنگیان به‌طور ویژه تشکر می‌کنم. به‌حق در این دوره، چند فرصت استثنایی در اختیار نظام تعلیم و تربیت کشور وجود دارد که این وزارتخانه آموزش و پرورش با همراهی مجلس و دولت این فرصت ها را در صدر اولویت‌های ملی قرار داده است.

وی با بیان اینکه تمام موضوعات مطرح‌شده توسط نمایندگان مدنظر قرار می‌گیرد، افزود: چالش‌های مطرح‌شده در حوزه آموزش از بُعد استانی و ملی مطرح شد؛ قطعاً همگی را تا حصول نتیجه پیگیری خواهم کرد.

نظرات بینندگان