خبر فوق‌العاده برای بازنشستگان | اجرای ۶۵ پروژه درمانی و بیمه‌ای و افزایش حقوق تا ۶۰٪ توسط تامین اجتماعی

کد خبر : ۴۲۲۸۱۲
خبر فوق‌العاده برای بازنشستگان | اجرای ۶۵ پروژه درمانی و بیمه‌ای و افزایش حقوق تا ۶۰٪ توسط تامین اجتماعی

مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، در مراسم بهره‌برداری از ۶۵ پروژه جدید درمانی و بیمه‌ای این سازمان، که به‌صورت همزمان در ۲۲ استان کشور برگزار شد، از سرمایه‌گذاری ۸۴۰۰ همت برای اجرای این طرح‌ها خبر داد؛ طرح‌هایی که به گفته وی، بیش از ۱۳ میلیون نفر از بازنشستگان و بیمه‌شدگان از آن بهره‌مند خواهند شد.

به گزارش اینتیتر، مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، در مراسم بهره‌برداری از ۶۵ پروژه جدید درمانی و بیمه‌ای این سازمان، که به‌صورت همزمان در ۲۲ استان کشور برگزار شد، از سرمایه‌گذاری ۸۴۰۰ همت برای اجرای این طرح‌ها خبر داد؛ طرح‌هایی که به گفته وی، بیش از ۱۳ میلیون نفر از بازنشستگان و بیمه‌شدگان از آن بهره‌مند خواهند شد.

در این میان ۲۹ پروژه درمانی و بیمه‌ای با مجموع ۴۲ هزار مترمربع زیربنا رسماً افتتاح شده و ۲۷ دستگاه پیشرفته پزشکی از جمله MRI و سی‌تی‌اسکن نیز وارد مدار خدمات‌رسانی به بیمه‌شدگان شده است.

همچنین عملیات اجرایی ۳۶ پروژه جدید در حوزه درمان با مجموع ۱۴۰ هزار مترمربع زیربنا آغاز شده که برای تکمیل آن بیش از ۶۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده است.

سالاری تأکید کرد که هدف اصلی تأمین اجتماعی، توسعه خدمات پایدار درمانی و بیمه‌ای در تمام مناطق کشور است و اجرای این پروژه‌ها نقش مهمی در بهبود کیفیت خدمات‌رسانی خواهد داشت.

در ادامه مراسم، احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با اشاره به افزایش حقوق‌ها در سال جاری گفت:
 حقوق کارگران امسال حدود ۴۵٪
 حقوق کارکنان دولت حدود ۳۰٪
اما حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی بیش از ۵۰٪ و در برخی موارد تا ۶۰٪ افزایش یافته است.

وی با اذعان به اینکه این افزایش‌ها هنوز پاسخگوی شرایط تورمی نیست، افزود:
«با وجود محدودیت منابع، تلاش شده علاوه بر پرداخت حقوق، خدمات درمانی نیز توسعه پیدا کند؛ به‌طوری که امروز شاهد افتتاح تعداد زیادی از طرح‌های درمانی در سراسر کشور هستیم.»

وزیر کار همچنین از برگزاری آزمون تخصصی برای انتخاب اعضای هیئت‌مدیره شرکت‌های وابسته به تأمین اجتماعی خبر داد؛ اقدامی که با هدف شفافیت، شایسته‌سالاری و انتخاب مدیران توانمند انجام می‌شود.

او در پایان تأکید کرد که مطالبات بازنشستگان بسیار گسترده است و با وجود محدودیت منابع، سازمان تأمین اجتماعی خود را موظف به افزایش مستمری و ارائه خدمات عادلانه درمانی می‌داند و اجرای پروژه‌های جدید نیز در همین راستا صورت گرفته است.

نظرات بینندگان