وزیر آموزش و پرورش خبر مهم داد | شرط پرداخت فوقالعاده ویژه و خاص فرهنگیان اعلام شد

کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، با تأکید بر اهمیت عدالت اجتماعی، اعلام کرد که یکی از اولویتهای این وزارتخانه پرداخت «فوقالعاده ویژه» و «فوقالعاده خاص» به فرهنگیان است.
به گزارش اینتیتر، کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، با تأکید بر اهمیت عدالت اجتماعی، اعلام کرد که یکی از اولویتهای این وزارتخانه پرداخت «فوقالعاده ویژه» و «فوقالعاده خاص» به فرهنگیان است.
وی توضیح داد: «اجرای کامل این دو طرح به اعتباری بالغ بر ۵۰ همت نیاز دارد که تأمین آن با چالشهایی همراه است. با این حال، وزارت آموزش و پرورش با جدیت در کمیسیونهای دولت پیگیر تحقق این پرداختها است و تلاش برای اجرای آن ادامه خواهد داشت.»
وزیر آموزش و پرورش افزود که تأمین اعتبار لازم برای پرداخت فوقالعاده ویژه و فوقالعاده خاص فرهنگیان، شرط اصلی اجرای این طرحها است و پیگیریهای مستمر برای تحقق آن در دستور کار قرار دارد.