خبر فوری: پرداخت اعتبار کالابرگ مرحله چهارم آغاز شد؛ ۷ دهک درآمدی منتظر باشند!

کد خبر : ۴۲۵۶۲۲
خبر فوری: پرداخت اعتبار کالابرگ مرحله چهارم آغاز شد؛ ۷ دهک درآمدی منتظر باشند!

منتظران کالابرگ الکترونیکی می‌توانند خوشحال باشند؛ بالاخره زمان پرداخت مرحله جدید این کمک حمایتی اعلام شد.

به گزارش اینتیتر، منتظران کالابرگ الکترونیکی می‌توانند خوشحال باشند؛ بالاخره زمان پرداخت مرحله جدید این کمک حمایتی اعلام شد. سید حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، امروز در جمع خبرنگاران اعلام کرد که بودجه لازم برای پرداخت کالابرگ هفت دهک اول جامعه تأمین شده است.

او با تأکید بر اینکه منابع مالی مورد نیاز به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تخصیص یافته، گفت: «پول امروز به وزارت رفاه پرداخت می‌شود و از همین امروز یا فردا، توزیع کالابرگ آغاز خواهد شد.»

طبق این اعلام، فرآیند توزیع مانند دوره‌های قبل، از دهک‌های پایین درآمدی شروع شده و به ترتیب به دهک‌های بالاتر (تا دهک هفتم) خواهد رسید. این خبر به معنای شارژ شدن حساب یارانه‌بگیران برای خرید اقلام اساسی و ضروری است که می‌تواند کمک بزرگی برای خانوارهای مشمول باشد.

نظرات بینندگان