خبر رسمی از بیمه تکمیلی و رفاه بازنشستگان: وعده های جدید برای پرداخت معوقات

کد خبر : ۴۲۹۷۴۹
خبر رسمی از بیمه تکمیلی و رفاه بازنشستگان: وعده های جدید برای پرداخت معوقات

سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری، علاءالدین ازوجی، در نخستین نشست با نمایندگان کانون‌های بازنشستگی سراسر کشور، اولویت اصلی خود را «شفافیت و پاسخگویی» اعلام کرد.

به گزارش اینتیتر، سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری، علاءالدین ازوجی، در نخستین نشست با نمایندگان کانون‌های بازنشستگی سراسر کشور، اولویت اصلی خود را «شفافیت و پاسخگویی» اعلام کرد. او با اشاره به بحران ناترازی صندوق‌ها، قول داد با تقویت ساختارهای مدیریتی، تشکیل گروه‌های مشورتی و پیگیری مطالبات، گام‌های عملی برای بهبود معیشت بازنشستگان و ساماندهی صندوق بردارد.

چالش ناترازی و راهکارهای شفافیت

ازوجی، اصلی‌ترین مشکل صندوق‌ها را «عدم شفافیت و پاسخگویی» دانست و تأکید کرد: «این اموال متعلق به بازنشستگان است و صندوق فقط واسطه است.» او بر انتخاب مدیران حرفه‌ای بر اساس صلاحیت، ارزیابی عملکرد و بورسی کردن تدریجی شرکت‌های زیرمجموعه تمرکز کرد تا پاسخگویی افزایش یابد و مدیران کارآمدتری جذب شوند. همچنین، تشکیل گروه‌های مشورتی با معرفی اعضای جامعه بازنشستگان را از برنامه‌های کلیدی برشمرد.

وضعیت مالی صندوق و تعهد به همسان‌سازی

سرپرست صندوق به ناترازی شدید اذعان کرد و گفت: «بیش از ۸۵ درصد حقوق بازنشستگی از بودجه عمومی تأمین می‌شود، در حالی که سود شرکت‌های زیرمجموعه کمتر از ۱۰ درصد این مبلغ است.» او مسئولیت صندوق در افزایش بازدهی دارایی‌ها را برجسته کرد و افزود: حل مشکلات بیمه درمان و همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در اولویت قرار دارد. علاوه بر این، از ظرفیت‌های داخلی مانند هتل‌ها و شرکت‌ها برای ارائه خدمات رفاهی ارزان به بازنشستگان استفاده خواهد شد.

شفاف‌سازی درباره صندوق فولاد

در پاسخ به نگرانی‌ها درباره موسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد، ازوجی تأکید کرد: «انتقال فقط چارچوب اداری است و نه انحلال یا ادغام. دارایی‌ها و شرکت‌های فولاد دست‌نخورده باقی می‌ماند.»

مطالبات بازنشستگان و برنامه‌های آینده

در این نشست، نمایندگان کانون‌ها به افزایش سقف بیمه تکمیلی درمان، توسعه خدمات رفاهی، همسان‌سازی حقوق، پرداخت معوقات، تسویه بدهی‌های صندوق به شرکت‌های بیمه، ثبات مدیریتی، تبعات ادغام صندوق فولاد و سفرهای استانی مدیرعامل اشاره کردند. ازوجی با استقبال از این دغدغه‌ها، بر پاسخگویی به‌هنگام و برنامه‌های صندوق برای تقویت رفاه، بهبود بیمه تکمیلی و ارتقای خدمات تأکید کرد.

اصلاح برنامه عملیاتی و همکاری با کانون‌ها

در پایان، سرپرست صندوق از اصلاح «برنامه عملیاتی سه‌ساله» خبر داد که تا پایان دولت چهاردهم با مشارکت کانون‌ها تدوین می‌شود. این برنامه حوزه‌های دارایی‌ها، شرکت‌ها، بیمه، مستمری و رفاه را پوشش می‌دهد و هدف آن، اقدامات عملی برای بهبود وضعیت بازنشستگان است.

این رویکرد جدید می‌تواند نقطه عطفی در مدیریت صندوق باشد، به شرطی که وعده‌ها به عمل تبدیل شود و مطالبات بازنشستگان به‌طور کامل پیگیری گردد.

نظرات بینندگان