پایان انتظار معوقات: پرداخت‌ها در بانک رفاه بر اساس الفبا؛ اسدی خبر داد

کد خبر : ۴۳۱۴۵۷
پایان انتظار معوقات: پرداخت‌ها در بانک رفاه بر اساس الفبا؛ اسدی خبر داد

محمد اسدی، رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی، از پیشرفت پرداخت معوقات حقوق خبر داد و اعلام کرد: «پرداخت‌ها از ماه گذشته آغاز شده و بازنشستگانی که حقوق‌شان کمتر از ۲۰ میلیون تومان است، معوقات فروردین را دریافت کرده‌اند.

به گزارش اینتیتر، محمد اسدی، رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی، از پیشرفت پرداخت معوقات حقوق خبر داد و اعلام کرد: «پرداخت‌ها از ماه گذشته آغاز شده و بازنشستگانی که حقوق‌شان کمتر از ۲۰ میلیون تومان است، معوقات فروردین را دریافت کرده‌اند. بازماندگان نیز معوقات را همراه با حقوق شهریورماه واریز شده دریافت نموده‌اند.»

وی افزود: «برای بازنشستگان با حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان، واریز معوقات از روز بیست‌ویکم مهرماه (۲۱ مهر ۱۴۰۴) کلید می‌خورد. این پرداخت‌ها در سایر بانک‌ها بر اساس ترتیب حروف الفبا انجام شده و در بانک رفاه نیز همین روند در حال اجراست.» اسدی تأکید کرد که این اقدامات، بخشی از تعهد سازمان برای جبران تأخیرهای گذشته و بهبود معیشت بازنشستگان است. بازنشستگان می‌توانند با بررسی حساب‌های بانکی خود، از واریز مطلع شوند و در صورت تأخیر، از طریق کانون‌های محلی پیگیری کنند.

این واریزی‌ها، در شرایط تورمی فعلی، گامی مهم برای کاهش فشار مالی بر جامعه بازنشستگان است و انتظار می‌رود تا پایان مهر، اکثر معوقات تسویه گردد.

نظرات بینندگان