افزایش حقوق بازنشستگان بازنشستگان کشوری، لشکری، تأمین‌اجتماعی و فرهنگیان چقدر است؟ + جدول

کد خبر : ۴۳۹۷۸۸
 افزایش حقوق بازنشستگان بازنشستگان کشوری، لشکری، تأمین‌اجتماعی و فرهنگیان چقدر است؟ + جدول

رئیس کانون بازنشستگان استان تهران تأکید کرد که اگر قوانین مربوط به بازنشستگی طی دهه‌های گذشته به‌درستی اجرا می‌شد، امروز این قشر با چنین مشکلاتی روبه‌رو نبود. به‌گفته وی، بر اساس محاسبات قانونی، حداقل حقوق بازنشستگان نباید کمتر از ۳۲ تا ۳۵ میلیون تومان باشد.

به گزارش اینتیتر، رئیس کانون بازنشستگان استان تهران تأکید کرد که اگر قوانین مربوط به بازنشستگی طی دهه‌های گذشته به‌درستی اجرا می‌شد، امروز این قشر با چنین مشکلاتی روبه‌رو نبود. به‌گفته وی، بر اساس محاسبات قانونی، حداقل حقوق بازنشستگان نباید کمتر از ۳۲ تا ۳۵ میلیون تومان باشد.

دهقان‌کیا با اشاره به افزایش شایعات درباره احتمال رشد حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری گفت: «تا زمانی که دولت لایحه بودجه را به مجلس ارائه و تصویب نهایی انجام نشود، هیچ موضوعی قطعی نیست.»

او افزود: بازنشستگان تأمین اجتماعی نیز برای تعیین افزایش حقوق در سال آینده منتظر برگزاری جلسه شورای‌عالی کار هستند؛ موضوعی که به‌گفته او علیرغم درخواست‌های مکرر، تاکنون اقدامی درباره آن نشده است.

رئیس کانون بازنشستگان استان تهران با بیان اینکه بازنشستگان سال‌ها برای توسعه کشور تلاش کرده‌اند، از دولت و مجلس خواست توجه ویژه‌ای به معیشت و درمان این قشر داشته باشند.

 

وی یکی از چالش‌های مهم بازنشستگان را هزینه‌های سنگین درمان عنوان کرد و گفت: افزایش سن باعث نیاز بیشتر به خدمات پزشکی شده، اما بسیاری از بازنشستگان توان پرداخت این هزینه‌ها را ندارند.

در پی افزایش مستمر هزینه‌های زندگی و فشار تورمی بالا، جامعه بازنشستگان کشور بار دیگر خواستار افزایش جدی حقوق خود شده‌اند.

طی نامه‌ای رسمی که به رؤسای قوای مجریه و مقننه، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سایر مراجع ذی‌ربط ارسال شده، بازنشستگان تأکید کرده‌اند که با وجود افزایش حدود ۱۰۰ درصدی هزینه‌ها از ابتدای امسال، حقوق آنها ثابت مانده است.

سناریو میزان افزایش توضیح وضعیت احتمال اجرا
سناریوی ۱ ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش مطابق محدودیت‌های بودجه و نزدیک به واقعیت مالی کشور محتمل
سناریوی ۲ ۳۰ تا ۴۵ درصد وابسته به رشد درآمدهای نفتی، مالیاتی یا بهبود منابع دولت نیمه‌محتمل
سناریوی ۳ متناسب‌سازی ۳۰۰ درصدی رقمی سنگین که وزارت اقتصاد آن را فعلاً غیرقابل اجرا دانسته است غیرمحتمل
سناریوی ۴ اجرای مرحله‌ای متناسب‌سازی افزایش تدریجی و هدفمند، به‌ویژه برای دهک‌های پایین قابل تصور
نظرات بینندگان