هوشنگ ورامینی، قاتل سریالی ایرانی معروف به شبح چاههای قنات کیست؟
در این مطلب با هوشنگ ورامینی، قاتل سریالی ایرانی معروف به شبح چاههای قنات آشنا شوید.
به گزارش اینتیتر، همیشه وقتی حرف از قاتلین سریالی به میان می آید ذهنمان به خارج از کشور و نام های خارجی خطور می کند و تصور اینکه این دسته از قاتلین می توانند در کشور خودمان و در میان ما زندگی کنند برایمان به دور است. اما واقعیت اینجاست قاتلین سریالی همه جا هستند و منحصر به یک نژاد و فرهنگ نمی توانند باشند.
در این مطلب قرار است با یکی از ترسناک ترین قاتلین سریالی ایرانی به نام هوشنگ ورامینی که به شبح چاه های قنات نیز معروف است و قتل هایش را در دهه ۱۳۳۰ در ایران در شهرستان ورامین انجام داده ، آشنا شویم.
هوشنگ ورامینی، قاتل سریالی ایرانی معروف به شبح چاههای قنات کیست؟
هوشنگ وارمینی که فامیلی اصلی او امینی است در ۲۶ سالگی اش دستگیر شد. او قتل را از سن پایین آغاز کرده بود. تا ۲۶ سالگی ۶۷ نفر را به قتل رسانده بود.
هدف هوشنگ ورامینی از انجام قتل ها
طبق ادعای هوشنگ ورامینی الگوی او در قتل هایش اصغر قاتل بوده و می خواسته فساد را از روی زمین پاک کند.
ورامینی که به قاتل کلاه نمدی نیز مشهور است به این دلیل که در زمان دستگیری با وضعیت نابسمان و داشتن یک کلاهی نمدی بر سر بوده است، با کشتن یک اقتصاددان آلمانی در قبرستان مسگرآباد لو می رود.
قتل یک اقتصاددان آلمانی توسط هوشنگ ورامینی
ورامینی این اقتصاددان آلمانی را در تهران در حالت مستی گیر می اندازند و او را به قبرستان مسگر آباد می کشد سپس بعد از ربودن پولهایش به او تجاوز می کند و او را به قتل می رساند.
در همان زمانی که او این اقتصاددان آلمانی را می کشد، جسد دو کودک در چاهی در شهرستان ورامین پیدا می شود. پس از پیدا شدن این دو کودک پلیس هوشنگ ورامینی را که جوانی بیکار بوده دستگیر می کند.
نحوه اعتراف به قتل ۶۷ نفر توسط هوشنگ ورامینی
او ابتدا به پلیس هیچ اعترافی نمی کند اما پس از آنکه خبرنگار روزنامه اطلاعات با او مصاحبه می کند به ۶۷ قتل اعتراف می کند.
او تعداد بسیاری از کودکان شهرستان ورامین را به قتل رسانده بود و آنها را در چاهی رها کرده بود. از این رو به شبح چاه های قنات نیز معروف شده بود.
هوشنگ ورامینی معروف به آدم خوره ورامین
در زمان قتل های او مردم ورامین فکر می کردند که آدم خوره به شهر آنها آمده چرا که پسربچه هایی در این شهر ناپدید میشدن و حتی دیگر جسدشان پیدا هم نمیشد.
هوشنگ ورامینی در اعترافات خود گفته بود به چنیدن زن هم تجاوز کرده و آنها را به قتل رسانده است. قتل های ورامینی محدود به شهرستان ورامین نبوده و او در شمال کشور نیز چندین فقزه قتل انجام داده است.
گفته می شود که پس از اعتراف هوشنگ به ۶۷ قتل خانواده اش به صورت کلی او را طرد کرده اند و حاضر نشده اند دیگر با او ملاقات کنند.
عجایب روز اعدام هوشنگ ورامینی
روز اعدام هوشنگ هم روز عجیبی بوده است. گویی برای هوشنگ ورامینی اعدام چندان مهم نبوده و ساعتی قبل از اعدام با خیال راحت در سلول خودش خربزه خورده.
نکته جالب دیگر درباره هوشنگ ورامینی این است که او پرویز یاحقی نیز با او مصاحبه کرده و هوشنگ از جزییات جنایات وحشتناکش برای او پرده برداری کرده است.
لحظه اعدام هوشنگ ورامینی هم لحظه عجیب و سورئالی بوده است. گفته می شود که در روزنامه ها از زمان اعدام هوشنگ در میدان سپه خبر داده بودند. مردم نیز در شب اعدام تصمیم گرفتند که به محل اعدام بروند و لحظه مرگ هوشنگ را تماشا کنند.
هوشنگ ورامینی نیز به عنوان آخرین درخواست لحظه مرگ خواسته برای حضرین در صحنه اعدام آواز بخواند و میکروفون را گرفته و آوازی خوانده و لحظاتی بعد نیز حکم اعدام او اجرا شده است.
اطلاعات جزئی تر از نحوه قتل های هوشنگ ورامینی
آنطور که در اطلاعات دقیق ویکی پدیای فارسی هوشنگ ورامینی آمده است: او متولد سال ۱۳۱۵ است و در سال ۱۳۴۲ یعنی در ۲۷ سالگی اعدام شده است. او از سال ۱۳۳۳ تا ۱۳۴۱، ۶۷ نفر را در شهر ورامین به قتل رساند. او در تعطیلات نوروز ۱۳۴۲ در ورامین شناسایی و دستگیر شد. روش کار او این بود که جوانان را انتخاب میکرد، دستهایشان را میبست و در نهایت سر از تنشان جدا کرده و جسدشان را در چاه میانداخت. به همین دلیل به او لقب «شبح چاههای قنات» داده بودند. او در ۱۷ فروردین ۱۳۴۲ به قتلهایش اعتراف کرد.