یدیعوت آحارونوت: حماس تل‌آویو را به تکرار ۷ اکتبر تهدید کرد

کد خبر : ۴۶۸۷۸۱
یدیعوت آحارونوت: حماس تل‌آویو را به تکرار ۷ اکتبر تهدید کرد

روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارونوت مدعی شد که حماس در پیامی بی‌سابقه تاکید کرده که برای انجام حمله‌ دوباره‌ای به اسرائیل مشابه حمله ۷ اکتبر ۲۰۲۳ آماده است.

به گزارش اینتیتر به نقل از روزنامه یدیعوت آحارونوت، روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارونوت روز پنج‌شنبه ادعا کرد که گروه حماس به اسرائیل در مورد تکرار حمله‌ای شبیه ۷ اکتبر هشدار داده است. 

نهاد اسرائیلی مسئول امور فلسطینیان (موسوم به COGAT) به این روزنامه مدعی شده است که این تهدید در جریان دیداری با «رامیز الاکبروف»، فرستاده سازمان ملل در امور خاورمیانه، به یکی از مقامات این نهاد منتقل شده است. الاکبروف هفته گذشته با مقامات ارشد حماس گفتگو کرده بود. صحت این روایت به‌طور مستقل قابل تأیید نیست. 

این رسانه در ادامه نیز ادعا کرد که مقامات ارشد حماس تاکید کردند که عملیات جاری ارتش اسرائیل در نوار غزه، جابجایی خط زرد و لغو انتخابات از سوی تشکیلات خودگردان فلسطین باعث شد کنترل میدانی از دست برود اما آن‌ها تسلیم این وضعیت نخواهند شد. 

این رسانه گزارش داد که رهبران سیاسی و نهادهای امنیتی اسرائیل بلافاصله از این تهدید آگاه شدند. 

این روزنامه ادعا کرده است که حماس هشدار داده است که حمله‌ای مشابه ممکن است در هر جایی رخ دهد؛ چه در داخل خود اسرائیل، چه در کرانه باختری و چه در خارج از کشور.

نظرات بینندگان