سردرگمی در طرح ساماندهی: آیا تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی بالاخره از مردادماه آغاز می‌شود؟

کد خبر : ۴۱۸۰۵۹
سردرگمی در طرح ساماندهی: آیا تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی بالاخره از مردادماه آغاز می‌شود؟

تبدیل وضعیت کارگران از ماه آینده نهایی می شود و توپ در زمین دولت است و امیدواریم هر چه سریعتر آنرا اجرایی کنند.

به گزارش اینتیتر، تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی بلاخره تعیین تکلیف شد و با تصویب طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی، کلیه نیرو‌های حجمی بدون واسطه و پیمانکار مستقیما با خود دستگاه قرارداد می‌بندند و مبلغی که شرکت‌ها به اسم حقوق دریافت می‌کردند به حقوق کارکنان و نیرو‌های شرکتی افزوده می‌شود.

فلاحی، نماینده مجلس در قالب یک خبر خوش به نیروهای شرکتی که منتظر تبدیل وضعیت هستند، اعلام کرد: در راستای درخواست‌های متعدد مردم جهت تعیین تکلیف نیروهای شرکتی، پیگیر این موضوع از دولت شدم و قرار است اوایل ماه آینده موضوع ساماندهی نیروهای شرکتی نهایی و مشکل آن‌ها حل می‌شود.

آغاز «تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی» مردادماه


آغاز «تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی» مردادماه| سردرگمی ساماندهی نیرو‌های شرکتی در طرح ساماندهی کارکنان (۲۸ تیرماه ۱۴۰۴)
سردرگمی نیروهای شرکتی در طرح ساماندهی کارکنان
علیرضا رحیمی معاون سازمان استخدامی در نخستین همایش منطقه‌ای سازمان امور اداری و استخدامی کشور که به میزبانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی در مشهد برگزار شد؛

گفت: اکنون شرایط به نحوی است که همه منتظر هستند که ببینند دولت و سازمان امور اداری و استخدامی کشور چه تصمیمی در خصوص کارکنان شرکتی خواهند گرفت.

وی ابراز امیدواری کرد که با تلاش دولت و سازمان اداری و استخدامی، تصمیمات مناسبی در خصوص کارکنان شرکتی اتخاذ شود.

معاون حقوقی، مجلس و استان‌ها سازمان اداری و استخدامی کشور در ادامه به موضوع اصلاح نظام اداری در کشور پرداخت و اظهار کرد: یکی از محورهای اصلاح نظام اداری کشور در دولت چهاردهم، تربیت ۵۰۰ مدیر جوان و کارآمد است که به معنای جذب مدیران جوان از خارج مجموعه در دستگاه‌های اجرایی نیست؛

بلکه دوره تربیتی برای کارمندان جوان هر دستگاه اجرایی که به لحاظ عملکردی و نگرشی و بینش کارنامه درخشانی دارند، برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: تربیت ۵۰۰ مدیر جوان در دستگاه‌های اجرایی کشور مصوبه شورای عالی اداری را دارد و به دستگاه‌های اجرایی نیز ابلاغ شده است، سهمیه هر استان از این تعداد مدیر مشخص شده و مساله تربیت مدیران جوان نیز ترکیبی از سطوح دانشگاهی و مهارت آموزی‌های سطوح مدیریتی است.

رحیمی با بیان اینکه سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور اداری و استخدامی کشور مهمترین تاثیر بر نظام اصلاح اداری کشور خواهند داشت، گفت: برنامه اصلاح نظام اداری کشور در دولت چهاردهم در دستور کار سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور اداری و استخدامی کشور قرار گرفته است؛

به طوری که این طرح به تصویب شورای عالی اداری رسید و بدون استثنا برای همه دستگاه ها هم به لحاظ عمومی و هم به لحاظ زمان بندی تکلیف تعیین کرده است.

وی ۲ حوزه کلیدی در اجرای این برنامه را شورای راهبری تحقق اداری در دستگاه‌ها و استان‌ها و همچنین پروژه «فواد» (فوریتهای اداری) عنوان کرد.

وی گفت: شورای راهبری که متولی اصلی نظارت و اجرای طرح مزبور در سطوح منطقه‌ای و استانی است، با فرمت‌های مشخص ابلاغ شده و نشست‌های مفصل‌تری برگزار خواهد کرد، کتابچه اصلاح نظام اداری نیز تدوین و ابلاغ شده است.

تبدیل وضعیت-ساماندهی
آغاز «تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی» مردادماه| سردرگمی ساماندهی نیرو‌های شرکتی در طرح ساماندهی کارکنان (۲۸ تیرماه ۱۴۰۴)
معاون سازمان اداری و استخدامی کشور افزود: در برنامه اصلاح نظام اداری کشور، سه شاخص مرتبط برای جشنواره شهید رجایی استانها که سالانه عملکرد دستگاه‌های اجرایی هر استان را ارزیابی می‌کند، در نظر گرفتیم که به لحاظ زمان بندی، اجرای این طرح باید در طول سه سال محقق شود.

چون برنامه هایی که اصلاح نظام اداری منبعث از آن است، تکالیفی است که برنامه هفتم و سیاست های کلی نظام بر عهده دولت و سازمان ها گذاشته و منبعث از اسناد بالادستی است.

وی با تاکید بر انجام نظارت جامع بر روند اجرای برنامه اصلاح نظام اداری در کشور گفت: ۶ محور اصلی در اصلاح نظام اداری پیش بینی شده است که ذیل این ۶ محور ۳۲ برنامه اجرایی تعریف شده که یکی از محورهای آن بهره وری است.

رحیمی گفت: یکی دیگر از محورهای اصلاح نظام اداری کشور تربیت ۵۰۰ مدیر جوان در دولت چهاردهم است، این به معنای جذب مدیران جوان از خارج مجموعه در دستگاه‌های اجرایی نیست بلکه دوره تربیتی برای کارمندان جوان هر دستگاه اجرایی که به لحاظ عملکردی و نگرشی و بینش کارنامه درخشانی دارند، برگزار می‌شود.

وی با اشاره به طرح فوریت های اداری (فواد) است، گفت: این طرح به معنای پاسخگویی به نارضایتی های شهروندان در لحظه است، شماره ۱۲۸ را برای این طرح اختصاص دادند و اولین استانی که این طرح را به صورت آزمایشی اجرا کرد؛

قزوین بود که دو ماه از اجرای این طرح در آن می گذرد، استان دوم که دیروز افتتاحیه این طرح را به صورت آزمایشی داشت، استان البرز بود.

معاون سازمان اداری و استخدامی کشور اظهار کرد: موفقیت در طرح فواد به معنای موفقیت کل نظام است زیرا نارضایتی‌های عمومی که از نظام اداری و خدمات عمومی در کشور و شکافی که بین اعتماد مردم و خدمات عمومی وجود دارد، در قالب طرح فواد پاسخ داده خواهد شد لذا استانها باید اجرای این طرح را جدی بگیرند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های استان خراسان رضوی در حوزه ICT و استارتاپ‌ها، ابراز امیدواری کرد که این استان به عنوان پایلوت سوم اجرای آزمایشی طرح «فواد» انتخاب شود.

رحیمی خاطر نشان کرد: در راستای اجرای طرح فواد، تفاهم‌نامه‌ای سه جانبه بین سازمان امور اداری و استخدامی، ایرانسل و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منعقد شده و این مثلث طرح «فواد» را به لحاظ فنی و اجرایی جلو خواهد برد.

نظرات بینندگان