وضعیت تعطیلی ادارات و بانک‌های اراک فردا دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ به دلیل گرمای شدید

کد خبر : ۴۲۰۲۹۸
وضعیت تعطیلی ادارات و بانک‌های اراک فردا دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ به دلیل گرمای شدید

وضعیت تعطیلی ادارات و بانک‌های اراک فردا دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ به دلیل گرمای شدید را در این مطلب مشاهده می کنید.

به گزارش اینتیتر، طی روزهای گذشته (از جمله جمعه ۱ و چهارشنبه ۸ مرداد)، استان مرکزی به ویژه شهر اراک به‌دلیل گرمای شدید هوا و فشار بر شبکه برق، شاهد تعطیلی ادارات و بانک‌ها بوده است. این تصمیم توسط ستاد مدیریت بحران استان با هدف حفاظت از سلامت مردم اتخاذ گردید.

 شرایط فعلی و بررسی تعطیلی برای ۱۳ مرداد

  • بر اساس گزار‌ش‌های روزهای اخیر از منابع خبری معتبر (مانند اینتیتر و خبرپو)، موج گرمای کم‌سابقه در استان مرکزی ادامه دارد و ستاد بحران استان موضوع تعطیلی احتمالی ادارات و بانک‌ها برای روز دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ را در دستور بررسی قرار داده است.

  • تا لحظه انتشار این گزارش، اطلاعیه رسمی مبنی بر تعطیلی ادارات یا بانک‌ها برای این روز منتشر نشده است؛ اما احتمال تغییر ساعات کاری یا تعطیلی سراسری وجود دارد.

 دلایل احتمال بالای تعطیلی

  1. دمای بسیار بالا و ادامه موج گرمایی در استان که شرایط اداری را دشوار کرده است.

  2. افزایش قابل‌توجه مصرف برق و احتمال فشار بر شبکه توزیع انرژی.

  3. سابقه تصمیم‌گیری‌های پیشگیرانه در تعطیلی ادارات در مواجهه با بحران گرما.

 خلاصه وضعیت

موضوع وضعیت فعلی
بررسی تعطیلی برای ۱۳ مرداد در دست بررسی توسط ستاد بحران استان
اطلاعیه رسمی هنوز منتشر نشده
سابقه تعطیلی ادارات استان مرکزی در برخی روزهای مرداد تعطیل شده‌اند
دلایل بررسی تعطیلی گرمای شدید، فشار بر شبکه برق، حفظ سلامت کارکنان و شهروندان
 

 پیشنهاد می‌شود کارکنان دولت و مردم استان مرکزی برای کسب آخرین اطلاعات درباره تعطیلی احتمالی ادارات و بانک‌ها، تحویل ساعات کاری و به‌روزرسانی‌ها، به صفحه رسمی استانداری استان مرکزی و رسانه‌های معتبر توجه کنند تا در صورت انتشار تصمیم نهایی، به‌موقع مطلع شوند.

نظرات بینندگان