وضعیت تعطیلی ادارات و بانک های تهران فردا دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ به دلیل گرمای شدید هوا

وضعیت تعطیلی ادارات و بانک های تهران فردا دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ به دلیل گرمای شدید هوا را در این مطلب مشاهده می کنید.
به گزارش اینتیتر، با تداوم موج گرمای بیسابقه در پایتخت و پیشبینی افزایش دمای هوا تا نزدیکی ۴۳ درجه سانتیگراد، منابع مطلع از بررسی گزینه تعطیلی ادارات دولتی و بانکهای تهران در روز دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ خبر میدهند.
به گفته این منابع، ستاد مدیریت بحران استان تهران در حال ارزیابی شرایط جوی، مصرف برق و شاخصهای سلامت عمومی است و تصمیم نهایی پس از جلسه اضطراری امروز عصر اعلام خواهد شد.
سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح نارنجی، از شهروندان تهرانی خواسته است در ساعات اوج گرما (۱۲ تا ۱۶) از تردد غیرضروری خودداری کرده و مصرف آب و برق را مدیریت کنند.
یک مقام مسئول در استانداری تهران تأکید کرد: «سلامت شهروندان و پایداری شبکه برق اولویت اصلی ماست. در صورت تصویب، تعطیلی شامل همه دستگاههای اجرایی و بانکها خواهد شد، اما مراکز امدادی و خدمات ضروری فعال میمانند.»