وضعیت تعطیلی ادارات و بانک های قم فردا دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ به دلیل گرمای شدید هوا

کد خبر : ۴۲۱۳۷۹
وضعیت تعطیلی ادارات و بانک های قم فردا دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ به دلیل گرمای شدید هوا

وضعیت تعطیلی ادارات و بانک های قم فردا دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ به دلیل گرمای شدید هوا را در این مطلب مشاهده می کنید.

به گزارش اینتیتر، با تداوم موج گرمای تابستانی و پیش‌بینی افزایش دمای هوا در استان قم تا حدود ۴۳ درجه سانتی‌گراد، منابع آگاه از بررسی گزینه تعطیلی ادارات دولتی و بانک‌های استان در روز دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ خبر می‌دهند.

یک مقام مسئول در استانداری قم اعلام کرد که جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران استان امروز عصر برگزار می‌شود و تصمیم نهایی درباره تعطیلی احتمالی تا پایان امشب اطلاع‌رسانی خواهد شد.

سازمان هواشناسی استان با صدور هشدار سطح نارنجی نسبت به خطر گرمازدگی، از شهروندان خواسته است در ساعات اوج گرما (۱۲ تا ۱۶) از تردد غیرضروری خودداری کرده و مصرف آب و برق را مدیریت کنند.

به گفته یک منبع مطلع، در صورت تصویب این طرح، تعطیلی شامل تمامی ادارات، دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها خواهد بود و تنها مراکز امدادی، درمانی و خدمات‌رسان حیاتی به فعالیت خود ادامه خواهند داد.

نظرات بینندگان