خبر فوری از تعطیلی مدارس و ادارات فردا شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به علت آلودگی هوا
خبر فوری از تعطیلی مدارس و ادارات فردا شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به علت آلودگی هوا را در این مطلب بخوانید.
به گزارش اینتیتر، با توجه به روند افزایش آلودگی هوا و اعلام هشدارهای لازم در برخی استانها و همچنین احتمال وقوع بارش و یخبندان در نقاط مختلف کشور، تصمیمگیری درباره تعطیلی یا ادامه فعالیت مدارس و ادارات برای روز شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ همچنان در دستور کار مسئولان است.
تهران: هوای پایتخت نسبت به روزهای قبل بهبود یافته و دیگر در شرایط بحرانی نیست. مدارس و ادارات تهران در روز شنبه به صورت عادی باز خواهند بود؛ اما با توجه به شرایط جوی، افراد دارای بیماری قلبی و تنفسی و سالمندان توصیه میشود از رفتوآمد غیرضروری پرهیز نمایند.
خراسان رضوی (مشهد): کیفیت هوای مشهد هنوز مطلوب نیست اما احتمال بارش باران وجود دارد که ممکن است به بهبود شرایط کمک کند. ممکن است مدارس تعطیل شوند و تصمیم نهایی در صبح شنبه اعلام خواهد شد. ادارات این استان نیز طبق اعلام استانداری فعالیت خواهند داشت.
مناطق شمال غرب (آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل): با پیشبینی بارش برف و یخبندان و کاهش دید، احتمال تعطیلی مدارس و ادارات برای شنبه وجود دارد. شهروندان برای اطلاع از آخرین وضعیت به اخبار رسمی مراجعه نمایند.
سایر استانها (اصفهان، قم، مرکزی، اراک و ...): هماکنون کیفیت هوا قابل قبول است و مدارس و ادارات طبق روال باز خواهند بود مگر اینکه اطلاعرسانی جدیدی منتشر شود.