وزیرخارجه آمریکا: نارضایتی مردم آمریکا از جنگ ایران را درک می‌کنیم

کد خبر : ۴۶۷۸۹۵
وزیرخارجه آمریکا: نارضایتی مردم آمریکا از جنگ ایران را درک می‌کنیم

وزیر خارجه آمریکا مدعی شد: همه ما می‌خواهیم جنگ ایران هرچه زودتر تمام شود که از بعضی جهات، این هدف محقق شده است.

به گزارش اینتیتر به نقل از رویترز، مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، با طرح ادعاهایی درباره مواضع ایران در قبال تنگه هرمز، مدعی شد تهران در صورت دستیابی به سلاح هسته‌ای می‌توانست از آن برای افزایش فشار بر آمریکا و دیگر کشورها استفاده کند. 

روبیو در ادامه ادعایش افزود: ایران با اقدامات خود در این آبراه، عملاً جهان را گروگان گرفته است.

او در ادامه این پرسش را مطرح کرد که اگر ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند، چه وضعیتی به وجود خواهد آمد. 

وزیر خارجه آمریکا مدعی شد در چنین شرایطی، ایران می‌توانست کنترل تنگه هرمز را به اهرمی برای اعمال فشار بر کشورهای دیگر تبدیل کند و با اتکا به توان هسته‌ای خود، هرگونه اقدام متقابل را با تهدید نظامی پاسخ دهد. 

روبیو همچنین ادعا کرد که ایران در صورت برخورداری از سلاح هسته‌ای می‌توانست بگوید که تنگه هرمز در اختیار این کشور است و دیگران امکان مقابله با تصمیم‌های تهران را ندارند. 

وزیرخارجه آمریکا ادعا کرد: نارضایتی مردم را درک می‌کنم؛ چون همه ما می‌خواهیم این جنگ هرچه زودتر تمام شود.

او مدعی شد که از بعضی جهات، این هدف محقق شده است. در حال حاضر، عملاً در وضعیت دفاع از تنگه هرمز قرار داریم و هم‌زمان، با اقدامات خود ضربات سنگینی به اقتصاد ایران وارد می‌کنیم.

نظرات بینندگان