وضعیت اینترنت دوشنبه 28 اردیبهشت؛ وعده بزرگ در خصوص بازگشایی و وصل اینترنت

کد خبر : ۴۵۳۰۰۲
وضعیت اینترنت دوشنبه 28 اردیبهشت؛ وعده بزرگ در خصوص بازگشایی و وصل اینترنت

الیاس حضرتی در خصوص بازگشایی اینترنت ابراز امیدواری کرد و گفت سیاست قطعی دولت دکتر پزشکیان گشایش اینترنت بین‌الملل و رفع فیلترینگ است.

به گزارش اینتیتر به نقل از شایانیوز، امروز هفتاد و نهمین روزی است که اینترنت در ایران قطع شده است. حالا با نزدیک به ۱۹۰۰ ساعت قطع اینترنت، تنها چند روز تا ورود به دو هزارمین ساعت قطع اینترنت فاصله داریم و احتمال زیاد به این عدد هم خواهیم رسید و از این لحظا کشور ما رکورد دار خواهد بود! در این شرایط میلیون‌ها کاربران اینترنت در ایران با گذشت نزدیک به ۴۰ روز از آتش‌بس، انتظار دارند نقطه پایان قطع اینترنت گذاشته شود.

نت‌بلاکس در آخرین به‌رورزسانی خود از وضعیت اینترنت ایران، همچنان میزان دسترسی را ۲ درصد، بیشینه قبلی نشان می‌دهد.

اینترنت هفته بعد وصل می شود؟

 الیاس حضرتی در گردهمایی روابط‌عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی در هفته گرامی داشت روابط‌عمومی که از سوی شورای اطلاع‌رسانی دولت و با حضور جمعی از اعضای دولت و مدیران روابط‌عمومی‌ها برگزار شد، اظهار کرد: بار دیگر با صراحت اعلام می‌کنم سیاست قطعی و بدون عقب‌نشینی دولت دکتر پزشکیان گشایش اینترنت بین‌الملل و رفع فیلترینگ است. فیلترینگ گسترده نه تنها کارایی نداشته است؛ بلکه منجر به رواج فیلترشکن‌ها شده است و امنیت سایبری کشور به را به مخاطره انداخته است.

حضرتی ادامه داد: رئیس‌جمهور با منش گفتگو محوری خود تلاش‌هایی برای تفاهم در شورای‌عالی فضای مجازی انجام دادند و گشایش اولیه رخ داد؛ اما اختلاف‌نظرها و تلاطم جنگ 12 روزه و 40 روزه فرایند این موضوع را به تأخیر انداخت. در روزهای اخیر با انتصاب دکتر عارف به‌عنوان مسئول شورای راهبردی و سیاست‌گذاری اینترنت کشور این امر با جدیت در حال پیگیری است. تا جایی که اطلاع دارم تا کنون سه جلسه با کارشناسان مختلف برای یافت راه حل برگزار شده و ما نیز از ایشان تشکر می‌کنیم ان‌شاءالله در هفته‌های پیش رو این امر به ثمر خواهد رسید.

وزیر ارتباطات از حق دسترسی به اینترنت می گوید اما عملا کاری از دستش برنمیاد!

سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در مراسم روز جهانی ارتباطات با دفاع از ضرورت دسترسی مردم به اینترنت جهانی تصریح کرد: «دسترسی به شبکه جهانی اینترنت یک نیاز واقعی برای مردم، کسب‌وکارها، آموزش و ارتقای مهارت است و نگاه دولت، فراهم‌سازی دسترسی عادلانه و پایدار برای همه مردم است.»

وزیر ارتباطات درباره تشکیل «ستاد ویژه راهبری و ساماندهی فضای مجازی» نیز گفت: «این ستاد با هدف ایجاد هم‌افزایی، انسجام و وحدت فرماندهی در شرایط خاص تشکیل شده و جایگزین شوراهای عالی کشور نیست.»

صحبت های آقای وزیر در حالی انجام شده که در شرایط فعلی و بحران پیش آمده عملا در خصوص قطع و وصل اینترنت کای از دست آقای وزیر ارتباطات برنمی آید و اختیارات مدیران اجرایی به‌طور قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند و حتی ممکن است به‌طور کامل سلب شود. به واقع تصمیم‌گیری در چنین شرایطی از سطح وزارتخانه‌ها فراتر می‌رود و در سطوح بالاتری انجام می‌شود. بنابراین خیلی نباید به وعده های وزرا و معاونان و سخنگو در خصوص وضعیت اینترنت و رفع محدودیت ها دلخوش بود.

 

نظرات بینندگان