خبر فوری

خلاصه قسمت دوم سریال پایتخت ۷ | در قسمت دوم فصل هفتم پایتخت چه گذشت؟

کد خبر : ۳۹۹۹۶۵
خلاصه قسمت دوم سریال پایتخت ۷ | در قسمت دوم فصل هفتم پایتخت چه گذشت؟

با خلاصه قسمت دوم سریال پایتخت ۷ در این مطلب همراه ما باشید.

به گزارش اینتیتر، پخش فصل هفتم سریال پایتخت از شبکه یک سیما از روز ۴ فروردین ماه آغاز شده است. 

خلاصه قسمت دوم سریال پایتخت ۷

قسمت دوم این سریال ساعت ۲۲:۰۰ امشب پخش شد. در ابتدای این قسمت هما به همراه نقی به املاکی که خانه اشان را اجاره داده بود رفتند تا او را راضی کنند خودکاری را که به نقی داده بود و با آن مواد کشیده بود را گردن بگیرد و به مدرسه سالار بگوید تا سالار را از نقی و هما نگیرند اما او قبول نکرد.

پس از آن همه به خانه تقی برادر نقی دعوت شده بودند و شب به آنجا رفتند. هما مساله را مطرح کرد اما دوباره هیچکس راضی نشد که موضوع مواد را گردن بگیرد. در نهایت در زمان بازگشت به خانه نقی با صاحبخانه خود صحبت کرد و صاحبخانه راضی شد تا با او به مدرسه برود و بگوید که خودکار موادی برای او بوده است.

در لحظات پایانی این قسمت نیز سارا به خانه امد و خبر داد که برایش خواستگار آمده است. در همین لحظه بود که نقی شنوایی اش را به دست آورد اما به هما گفت که به کسی نگوید شنوایی اش بازگشته است زیرا که در مسابقات کشتی ناشنوایان قهرمان شده و اگر بفهمند شنوایی اش بازگشته به او جایزه ای تعلق نمیگیرد.

خلاصه قسمت اول سریال پایتخت ۷

در ابتدای این قسمت، هما به دلیل مشکلاتی که در زندگی برایش پیش آمده، به یک روانشناس مراجعه می‌کند. طبق معمول در سریال‌های تلویزیونی، روانشناس‌ها اغلب جنبه‌ای طنزگونه دارند و چندان جدی گرفته نمی‌شوند. در این قسمت نیز روانشناس هما شخصیتی عجیب‌وغریب دارد که به جای ارائه راهکار، بیشتر از خاطرات شخصی خود صحبت می‌کند.

در این قسمت، بیشتر شخصیت‌های معروف سریال بازمی‌گردند، به‌جز بهتاش (پسر بزرگ فهیمه) که غایب است.

یکی از نکات قابل توجه این قسمت، بازگشت ارسطو است. او طبق معمول با ظاهری جدید و ماجراهای تازه وارد داستان می‌شود. این بار، او یک کمپر لاکچری (اتوبوس مسافرتی مجهز) خریداری کرده که آن را به افراد مشهور اجاره می‌دهد. در اولین حضورش در سریال، به سراغ رحمان و رحیم می‌رود. نکته جالب اینکه این دو برادر دیگر با رحمت همکاری نمی‌کنند و آرایشگاه‌شان را تعطیل کرده‌اند. در عوض، یک کارواش راه انداخته‌اند.

از سوی دیگر، رحمت هم بیکار نمانده و به‌عنوان یک آرایشگر سیار، با راه‌اندازی یک اپلیکیشن به‌صورت آنلاین خدمات اصلاح مو ارائه می‌دهد. در این میان، به نظر می‌رسد که پس از مرگ بهبود و طلاق رحمت، رابطه‌ای عاطفی میان رحمت و فهیمه در حال شکل‌گیری است.

بهروز نیز با چهره‌ای جدید به سریال بازگشته است. بازیگر جدیدی این نقش را ایفا می‌کند که ظاهری متفاوت و هیکلی بزرگ دارد.

یکی دیگر از نکات مهم این قسمت، حضور پسر بچه‌ای است که نقی و هما او را از پرورشگاه به سرپرستی گرفته‌اند. به نظر می‌رسد این شخصیت جدید نقش مهمی در داستان خواهد داشت.

از سوی دیگر، سرنوشت سارا و نیکا نیز تغییر کرده است. نیکا حالا مهماندار هواپیما شده و در این مسیر با یک تاجر آشنا شده که به نظر می‌رسد داستان ازدواج او را در ادامه سریال خواهیم دید. هنوز مشخص نیست که سارا چه نقشی در این فصل دارد.

به طور کلی، داستان همچنان حول محور نقی، ارسطو، رحمت و سایر شخصیت‌های اصلی سریال می‌چرخد. قسمت اول شروعی جذاب و پراتفاق داشت و باید دید در قسمت‌های بعدی چه ماجراهایی در انتظار مخاطبان خواهد بود.

نظرات بینندگان