خداحافظی با «بچه مهندس»؛ فصل پنجم رسماً کنسل شد!

کد خبر : ۴۳۰۴۸۵
خداحافظی با «بچه مهندس»؛ فصل پنجم رسماً کنسل شد!

صداوسیما رسماً اعلام کرد که برنامه‌ای برای ساخت فصل پنجم سریال محبوب «بچه مهندس» وجود ندارد و شایعات درباره ادامه این مجموعه پایان یافت. سعید سعدی، تهیه‌کننده این سریال، پیش‌تر اعلام کرده بود که در صورت حمایت صداوسیما، آماده تولید فصل پنجم است، اما با عدم موافقت سازمان، او نیز از ادامه پروژه صرف‌نظر کرد.

به گزارش اینتیتر، صداوسیما رسماً اعلام کرد که برنامه‌ای برای ساخت فصل پنجم سریال محبوب «بچه مهندس» وجود ندارد و شایعات درباره ادامه این مجموعه پایان یافت. سعید سعدی، تهیه‌کننده این سریال، پیش‌تر اعلام کرده بود که در صورت حمایت صداوسیما، آماده تولید فصل پنجم است، اما با عدم موافقت سازمان، او نیز از ادامه پروژه صرف‌نظر کرد.

دلایل لغو فصل پنجم

سریال «بچه مهندس» تا فصل چهارم یکی از پرمخاطب‌ترین آثار تلویزیونی ایران بود، اما فصل آخر با انتقادات فراوانی مواجه شد. تغییر بازیگر نقش جواد جوادی از روزبه حصاری به محمدرضا رهبری، نارضایتی گسترده‌ای در میان مخاطبان ایجاد کرد. هرچند رهبری عملکرد قابل قبولی داشت، اما تماشاگران به حضور حصاری در نقش جوانی و بزرگسالی جوادی عادت کرده بودند و این تغییر را نپذیرفتند.

علاوه بر این، مشکلات بودجه‌ای و چالش‌های هماهنگی با بازیگران اصلی و کارگردان، موانع بزرگی برای ادامه سریال بودند. سعدی در فصل چهارم نیز با مشکلاتی مانند اختلاف با حصاری و عدم حضور کارگردان اصلی، علی غفاری، مواجه شده بود. این مسائل باعث شد کارگردانی به احمد کاوری و نقش اصلی به محمدرضا رهبری سپرده شود، که به گفته منتقدان، کیفیت فصل چهارم را به شدت کاهش داد.

آینده مبهم «بچه مهندس»

با وجود محبوبیت این سریال به دلیل داستان جذاب و شخصیت‌پردازی قوی، مشکلات مالی و لجستیکی، همراه با عدم حمایت صداوسیما، ادامه تولید را غیرممکن کرد. «بچه مهندس» که داستان زندگی جواد جوادی را روایت می‌کرد، حالا در ذهن مخاطبان به‌عنوان یک اثر ماندگار باقی خواهد ماند، اما فصل پنجم به سرانجام نرسید.

نظرات بینندگان