ساترا یک سریال دیگر را هم توقیف کرد

کد خبر : ۴۵۱۰۲۷
ساترا یک سریال دیگر را هم توقیف کرد

پس از انتشار اخباری مبنی بر توقیف یک سریال نمایش خانگی در آستانه انتشار، ساترا از وارد نشدن این اثر به سامانه دریافت مجوز خبر داد.

به گزارش اینتیتر به نقل از ایسنا، در روزهای اخیر اخباری مبنی بر توقیف مجموعه نمایش خانگی «کوری» در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شده و برخی رسانه‌ها از توقف فرایند پخش این اثر در آستانه انتشار خبر داده‌اند. حال شنیده‌ها حاکی از آن است که تلاش دست‌اندرکاران پلتفرم پخش‌کننده و مذاکرات با ساترا برای رفع مسئله و اخذ مجوز در جریان است.

این اثر به کارگردانی سجاد پهلوان‌زاده و تهیه‌کنندگی کاظم دانشی، محصولی از پلتفرم فیلم‌نت که با حضور مریلا زارعی، امیر جعفری، سارا بهرامی، محسن قصابیان، امیر نوروزی و عباس جمشیدی‌فر ساخته شده و گفته می‌شد در برنامه نوروز ۱۴۰۵ این پلتفرم قرار دارد. مجموعه «کوری» که اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ کلید خورد، در حالی هنوز به نمایش درنیامده که در نیمه پاییز به مرحله تدوین رسیده و از مدتی پیش آماده پخش شده است.

نظرات بینندگان