بلایی که تنفس هوای آلوده سر پوست شما می آورد

کد خبر : ۳۷۸۱۹۶
بلایی که تنفس هوای آلوده سر پوست شما می آورد

اگزما یک اختلال خودایمنی پوستی است که میلیون‌ها نفر را تحت تأثیر قرار می‌دهد.تحقیقات جدید احتمال ارتباط آلودگی هوای میکروسکوپی با تحریک این بیماری را افزایش داده است.

به گزارش اینتیتر به نقل از انتخاب، پژوهشگران دریافتند که با افزایش آلودگی هوا، میزان ابتلا به اگزما در مناطق مختلف افزایش می‌یابد.

 تحقیقات جدید نشان می‌دهد که موارد ابتلا به اگزما، یک اختلال خودایمنی پوستی، در مناطقی که بیشتر در معرض آلودگی هوا هستند، افزایش می‌یابد.

‎داده‌ها مدت‌ها نشان داده‌اند که میزان اگزما، که به طور بالینی به آن درماتیت آتوپیک گفته می‌شود، همراه با صنعتی شدن افزایش می‌یابد، و حالا آلودگی هوا می‌تواند یک پیوند برای این موضوع باشد، طبق گفته تیمی از دانشگاه ییل.

‎“نشان دادن این که افراد در ایالات متحده که در معرض ذرات معلق (آلودگی هوا) قرار دارند، احتمال بیشتری برای ابتلا به اگزما دارند، درک ما را از پیامدهای بهداشتی مهم آلودگی هوا عمیق‌تر می‌کند.” این را محققان تحت سرپرستی گلوریا چن از دانشکده پزشکی ییل نوشتند.

‎طبق گزارش انجمن ملی اگزما، بیش از ۳۱ میلیون آمریکایی از این اختلال پوستی رنج می‌برند. اگزما مجموعه‌ای از بیماری‌های پوستی التهابی است که باعث خارش، خشکی پوست، جوش، لکه‌های پوسته‌پوسته، تاول و عفونت‌های پوستی می‌شود.

‎علت دقیق اگزما مشخص نیست، اما تصور می‌شود که این بیماری به دلیل سیستم ایمنی بیش‌فعال است که به محرک‌های محیطی خاص واکنش نشان می‌دهد.

‎آیا آلودگی هوا می‌تواند یکی از این محرک‌ها باشد؟

‎برای بررسی این موضوع، تیم ییل داده‌های نزدیک به ۲۸۷,۰۰۰ آمریکایی را بررسی کرد که حدود ۱۲,۷۰۰ نفر (۴.۴٪) از آنها تشخیص اگزما داشتند.

‎آنها نرخ‌های اگزما را در مناطق مختلف ایالات متحده با میزان آلودگی هوا در کدپستی‌های مختلف مقایسه کردند.

‎تیم چن به‌ویژه به ذرات معلق ریز یا “ذرات معلق fine particulate matter” (PM2.5) توجه کردند که ذرات میکروسکوپی آلودگی هستند و می‌توانند با هر نفس به عمق ریه‌ها نفوذ کنند.

نتیجه: با هر افزایش ۱۰ میکروگرم ذرات معلق ریز در هر مترمربع از هوا که در یک کدپستی ثبت شده بود، احتمال ابتلا به اگزما در ساکنان آن منطقه دو برابر شد.

‎این ارزیابی خطر حتی پس از در نظر گرفتن عوامل دیگر مانند سیگار کشیدن نیز معتبر بود.

‎این مطالعه نمی‌تواند رابطه علت و معلولی را اثبات کند، بلکه فقط ارتباطات را نشان می‌دهد. اما تیم تحقیقاتی به یافته‌های مشابهی در مطالعات انجام‌شده در کشورهایی مانند استرالیا، آلمان و تایوان اشاره کرد.

‎علاوه بر نقش آلودگی هوا در ایجاد اگزما، محققان تأکید کردند که افراد مبتلا به اگزما ممکن است در معرض خطر تشدید بیماری یا بروز حملات حاد در روزهایی با آلودگی شدید هوا قرار داشته باشند.

‎آنها افزودند: در روزهای با هوای آلوده، از بیماران خواسته می‌شود که در خانه بمانند، از فیلترهای هوای داخلی استفاده کنند یا پوست خود را هنگام بیرون رفتن بپوشانند.

 

نظرات بینندگان