درباره بحران اوکراین گفتوگو خواهیم کرد
وزیر امور خارجه در دیدار با همتای روس خود در مسکو اظهار داشت: در خصوص بحران اوکراین هم ایدههایی از سوی برخی مقامات اروپایی مطرح شده که در این مورد نیز با هم گفتوگو خواهیم کرد.
به گزارش اینتیتر به نقل از فارس، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که شب گذشته (سهشنبه) هشتم شهریور ماه به منظور دیدار و گفتوگو با «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه فدراسیون روسیه راهی مسکو شد، ظهر امروز (چهارشنبه) با حضور در محل وزارت امور خارجه روسیه با همتای روس خود دیدار و گفتوگو کرد.
امیرعبداللهیان در این دیدار گفت: خرسندم روابط دو کشور در مسیر درست خودش قرار دارد. ما بر آنچه که بر منافع دو ملت و دو کشور تأکید دارد، تمرکز داریم.
در جریان سفر اخیر آقای پوتین به تهران گفتوگوهای مهم و سطح بالایی انجام شد. امروز فرصت داریم در خصوص پیگیری اجرایی شدن توافقات روسای دو کشور با هم گفتوگو کنیم.
وزیر خارجه بیان کرد: البته در خصوص بحران اوکراین هم ایدههایی از سوی برخی مقامات اروپایی مطرح شده که در این مورد نیز با هم گفتوگو خواهیم کرد.