خبر فوری

«جمهوری اسلامی»: مردم معترضند و گوش شنوایی نیست | مسئولان حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن را مصادره به مطلوب نکنند

کد خبر : ۳۹۲۸۸۹
«جمهوری اسلامی»: مردم معترضند و گوش شنوایی نیست | مسئولان حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن را مصادره به مطلوب نکنند

مردم، رُک و صریح و بی‌تعارف، نسبت به اینگونه اداره کردن کشور که روز به روز شانه‌هایشان را زیر بار فشار اقتصادی له می‌کند، معترضند ولی گویا گوش شنوایی برای شنیدن مشکلات مردم و درک شرایط آنها وجود ندارد.

به گزارش اینتیتر به نقل از جمهوری اسلامی، حماسه حضور مردم در راهپیمایی چهل و ششمین فجر انقلاب اسلامی، چشمگیر بود. مردم با انگیزه حفاظت از میراث امام و مایوس کردن دشمنان به راهپیمایی آمدند تا به سخنان قلدرمآبانه ترامپ و تهدید‌های نتانیاهو پاسخ گفته باشند و این معنا را به جهانیان برسانند که ملت ایران در برابر دشمنان، متحد و یکپارچه ایستاده است.

طبعاً مسئولان هم نباید حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن را به معنای حمایت از سیاست‌ها و عملکرد‌ها وانمود کرده و آنرا مصادره به مطلوب نمایند چرا که در طلیعه چهل و هفتمین سال عمر انقلاب، مردم با انبوهی از مشکلات مواجه هستند که بخشی از آن ناشی از فشار‌ها و تحریم‌های خارجی ولی قسمت مهمی از آن به سوء‌مدیریت و عدم سیاست‌گذاری‌های مناسب داخلی باز می‌گردد.

جمهوری اسلامی افزود: مردم، رُک و صریح و بی‌تعارف، نسبت به اینگونه اداره کردن کشور که روز به روز شانه‌هایشان را زیر بار فشار اقتصادی له می‌کند، معترضند ولی گویا گوش شنوایی برای شنیدن مشکلات مردم و درک شرایط آنها وجود ندارد.

نظرات بینندگان