فلاحت پیشه: شنبه روز نتانیاهو خواهد بود

کد خبر : ۴۰۱۹۴۳
فلاحت پیشه: شنبه روز نتانیاهو خواهد بود

حشمت الله فلاحت پیشه، تحلیلگر سیاست خارجی نوشت: بدون تابوشکنی، "شنبه" فقط روز نتانیاهو خواهد بود.

به گزارش اینتیتر به نقل از رویداد۲۴، مستقیم یا غیر مستقیم؛ ایران و آمریکا روز شنبه در عمان گفت‌و‌گو‌ها را آغاز خواهند کرد. درباره محور‌های اصلی مذاکره دقیقا حرفی زده نشده، اما چشم دنیا به این مذاکرات است. به خصوص ایرانی‌ها که از همین حالا شاهد واکنش‌های بازار هستند و به نحوی آینده خود را در گرو نتیجه این مذاکرات می‌بینند.

همین است که شاهد پیش بینی‌ها و تحلیل‌ها متعددی در این خصوص هستیم. مخالفان مذاکره از حالا یقین دارند که اتفاق خاصی نمی‌افتد و مثل رسایی و جلیلی ساز مخالف را کوک کرده‌اند.

حامیان مذاکره نیز دل به توافق احتمالی و رفع تحریم بسته و امید دارند که این بار گره‌ای گشاده شود.

برخی نیز به موانع موجود اشاره کرده و به نحوی به تیم دیپلماسی ایران یادآور می‌شوند که برای نتیجه گیری باید از چه مسیری وارد شد.

مثلا حشمت‌الله فلاحت پیشه، نماینده سابق مجلس در صفحه توییتر خود نوشته: «مهمترین مانع توافق عمان این است: مخالفان مذاکره در ایران و آمریکا به ادبیات مشترک رسیده‌اند  ولی تابو‌ها مانع از این است که عراقچی و ویتکاف به یک دستور کار مذاکراتی مشترک برسند. بدون تابوشکنی، "شنبه" فقط روز نتانیاهو خواهد بود».

نظرات بینندگان