نظر مقام مهم ایران درباره مذاکره با آمریکا | در این صورت مذاکره میکنیم

کد خبر : ۴۴۵۷۶۴
نظر مقام مهم ایران درباره مذاکره با آمریکا | در این صورت مذاکره میکنیم

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تا انتفاع اقتصادی مردم ایران تضمین نشود از مذاکره خبری نیست.

به گزارش اینتیتر به نقل از اقتصادآنلاین ، محمدباقری قالیباف در گفت‌و‌گو با شبکه CNN گفت: ما اصل گفت‌و‌گو و دیپلماسی را رد نمی‌کنیم، اما دیپلماسی باید واقعی و با احترام متقابل و همراه با تضمین باشد، زیرا هیچ دیپلماسی بدون اعتماد و تضمین قابل انجام نیست.

وی با بیان اینکه چگونه می‌شه مجدداً به رئیس جمهور ترامپ با این کنش‌ها و واکنش‌ها اعتماد کرد، افزود: مذاکره در سایه جنگ به تنش‌ها دامن می‌زند؛ تا انتفاع اقتصادی مردم ایران تضمین نشود از مذاکره خبری نیست، چون ما دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و ترامپ اگر صلح نوبل می‌خواهد جنگ‌طلبان و تسلیم‌طلبان اطراف خود را کنار بگذارد.

قالیباف ادامه داد: اگر منظور از گفت‌و‌گو یک گفت‌وگوی واقعی است است، بله موافقیم، اما رئیس جمهور آمریکا به دنبال مذاکره نیست بلکه به دنبال تحمیل است.

رئیس مجلس یادآور شد: در دور دوم، آقای ترامپ حرف از گفت‌و‌گو زد و ایران گفت‌و‌گو را آغاز کرد، اما در قبل از دوره ششم مذاکرات آمریکا در ۲۳ خرداد میز گفت‌و‌گو را بمباران کرد این اسمش مذاکره و گفت‌و‌گو نیست.

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه ما ملت ایران خود قربانی خشونت هستیم؛ به جنایات متعدد تروریست‌ها از جمله حمله به دفتر حزب جمهوری اسلامی در هفتم تیرماه سال ۱۳۶۰ اشاره کرد و گفت: نمایندگان مجلس، رئیس جمهور، نخست وزیر و بیش از ۱۷ هزار نفر از مردم را به شهادت رساندند و غرب، اروپا و کشور‌هایی نظیر آمریکا به همین جنایتکاران تروریست پناه داده است.

وی ضمن اعلام دل‌شکستگی ملت ایران از فتنه اخیر در کشور، گفت: ۲ هزار ۵۰۰ نفری که شهید شدند، فرزندان این کشور بودند و ما نمایندگان ملت در مجلس، خونخواه کشته‌شدگان خود در دادگاه‌های بین‌المللی خواهیم بود.

قالیباف تصریح کرد: این اتفاقات نتیجه توطئه قطعی خارجی و دخالت مستقیم آنهاست و باید مؤاخذه شوند؛ در داخل هم ما به صورت شفاف و روشن پیگیر خواهیم بود. هرگز در رسیدگی به ابعاد این جنایت لحظه‌ای درنگ نخواهیم کرد.

رئیس مجلس با اشاره به اقدامات تروریست‌ها در حوادث اخیر تصریح کرد: تروریست‌ها در ۲ روز تعداد زیادی از مردم و بیش از ۳۰۰ نیروی پلیس را با اسلحه، بوسیله تبر یا سوزاندن به شهادت رساند. این یک طراحی بود که در خارج از کشور انجام شده بود و یک رفتار داعشی مسلک و شبهه کودتای تروریستی بود.

نظرات بینندگان