گزارش جزئیات روز بیست و ششم عملیات وعده صادق ۴

کد خبر : ۴۴۹۸۱۵
گزارش جزئیات روز بیست و ششم عملیات وعده صادق ۴

موشک‌های عماد، قیام، خرمشهر۴ و قدر در چندین نوبت با عنایت پروردگار متعال و در زیر باران رحمت الهی، در موج هشتادویکم عملیات وعده‌صادق۴ با رمز «یا باقرالعلوم علیه‌السلام»، در بیش از ۷۰ نقطه در سرزمین‌های اشغالی از جمله مناطق مهم حیفا، دیمونا و خدرا، با موفقیت فرود آمدند.

به گزارش اینتیتر به نقل از ایرنا، سرهنگ دوم پاسدار ابراهیم ذوالفقاری سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) با صدور بیانیه ای به تشریح جزئیات روز بیست و ششم عملیات وعده صادق ۴ پرداخت.

متن این بیانیه به شرح ذیل است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحیمِ

در ادامه موج ۷۹ عملیات وعده‌صادق ۴، توسط نیروی قهرمان هوافضا و نیروی جان بر کف دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با رمز مبارک یا رازق الطفل‌الصغیر، ایلات، ایستگاه‌های دریافت ماهواره‌ای مرتبط با ارتش رژیم صهیونیستی و پایگاه هوایی الازرق، شیخ‌عیسی، علی‌السالم و عریفجان ارتش تروریست آمریکا در ساعات گذشته، توسط سامانه‌های بردبلند و میان‌برد سوخت جامد و مایع و پهپادهای انهدامی، در یک عملیات ممتد و تاثیر محور مورد هدف قرار گرفتند.

مراکز راهبردی، نظامی و امنیتی رژیم در مناطق شمالی سرزمین‌های اشغالی فلسطین، در هجوم سنگین و ممتد موشک‌های غیورمردان هوافضای سپاه پاسداران در موج هشتادم وعده‌ صادق۴ با رمز مبارک "یاشدید القوا"، همزمان با تهاجم غرورآفرین مقاومت اسلامی حزب‌الله و در حمایت از مردم مظلوم لبنان، در هم کوبیده شدند.

در این عملیات، مرکز فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی در شمال شهر «صفد»، که وظیفه هدایت و راهبری نیروهای صهیونیستی در مرزهای شمال فلسطین را به عهده دارد، هدف قرار گرفت.

در ادامه این موج نیز اهدافی در قلب سرزمین‌های اشغالی، تل‌آویو، کریات‌شمونه، بنی‌براک و پایگاه‌های ارتش تروریستی آمریکا در علی‌السالم، عریفجان، الاَزرق و شیخ عیسی مورد هدف سامانه‌های سوخت مایع و جامد و نقطه‌زن و پهپادهای انهدامی قرار گرفت.

موشک‌های عماد، قیام، خرمشهر۴ و قدر در چندین نوبت با عنایت پروردگار متعال و در زیر باران رحمت الهی، در موج هشتادویکم عملیات وعده‌صادق۴ با رمز «یا باقرالعلوم علیه‌السلام»، در بیش از ۷۰ نقطه در سرزمین‌های اشغالی از جمله مناطق مهم حیفا، دیمونا و خدرا، با موفقیت فرود آمدند.

ضمنأ یک فروند هواپیمای اف۱۸ آمریکا نیز در منطقه عمومی چابهار، توسط سامانه نوین پدافند هوایی نیروی دریایی سپاه، تحت هدایت شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور، مورد اصابت قرار گرفت.

در شبانه‌روز گذشته، دلاورمردان ارتش جمهوری اسلامی ایران در ادامه اقدامات عملیاتی خود، محل تجمع نیروهای آمریکایی و گروهک‌های تجزیه‌طلب مورد حمایت آمریکایی-صهیونیستی در اربیل را، با استفاده از موشک‌ هدف قرار دادند.

نقاط هدف‌، در حوالی فرودگاه اربیل، یکی از مراکز مهم پشتیبانی و فرماندهی عملیات نیروهای آمریکایی و مقر گروهک های تجزیه‌طلب است که طیف گسترده‌ای از تجهیزات و سامانه‌های نظامی در آن، قرار دارد.

هم‌چنین با شلیک موشک‌های کروز ساحل‌به‌دریای قدیر، به سمت ناوگروه آبراهام لینکلن توسط نیروی دریایی ارتش، ناو یادشده تغییر موقعیت داد.

ابتکار عمل و قدرت نیروهای مسلح با پشتوانه مردمی، در اختیار ایران است و خسارات انبوه مالی و جانی، در سرزمین های اشغالی و پایگاه‌های آمریکا در منطقه را با سانسور خبری نمی‌توان پنهان کرد.

و ما النصر الا من عندالله العزیز الحکیم

نظرات بینندگان