سردار نقدی: مسیرهای غیرقانونی را در تنگۀ هرمز مسدود می‌کنیم| برد سلاح‌های خود را متناسب با نیاز میدان افزایش می‌دهیم

کد خبر : ۴۶۵۲۲۱
سردار نقدی: مسیرهای غیرقانونی را در تنگۀ هرمز مسدود می‌کنیم| برد سلاح‌های خود را
متناسب با نیاز میدان افزایش می‌دهیم

مشاور عالی فرمانده کل سپاه گفت: به‌زودی، معدود مسیرهایی که افراد متخلف از طریق انفجار و تخریب برخی از مسیرهای صخره‌ای موجود در تنگه هرمز ایجاد کرده‌اند، مسدود خواهند شد.

به گزارش اینتیتر به نقل از فرارو، محمدرضا نقدی، مشاور عالی فرمانده کل سپاه، با اشاره به وضعیت تنگه هرمز گفت این تنگه بسته است و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بر آن تسلط کامل دارند. او تاکید کرد این وضعیت تا زمانی که خواسته‌های مشروع ایران برآورده نشود، ادامه خواهد داشت.

نقدی در تشریح وضعیت تنگه هرمز اظهار داشت: «تنگه هرمز بسته است و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بر آن تسلط کامل دارند؛ این وضعیت تا زمانی که خواسته‌های مشروع ایران برآورده نشود، ادامه می‌یابد.»

او با اشاره به برخی فعالیت‌های غیرقانونی در تنگه هرمز افزود: «برخی با شناورهای کوچک اقدام به قاچاق نفت و انتقال آن به نفتکش‌ها می‌کنند. حجم نفت قاچاق‌شده بسیار ناچیز است و نمی‌توان گفت که تنگه هرمز برای چنین فعالیت‌هایی باز است؛ ما به این موضوع نیز رسیدگی خواهیم کرد.»

مسیرهای ایجادشده مسدود می‌شوند

مشاور عالی فرمانده کل سپاه همچنین تصریح کرد: «به‌زودی، معدود مسیرهایی که افراد متخلف از طریق انفجار و تخریب برخی از مسیرهای صخره‌ای موجود در تنگه هرمز ایجاد کرده‌اند، مسدود خواهند شد.»

برد تسلیحات با تصمیم مسئولان تعیین می‌شود

نقدی در بخش دیگری از اظهارات خود درباره برد تسلیحات ایران گفت: «برد محدود تسلیحات ما ناشی از دلایل فنی نیست، بلکه برخاسته از سیاست ماست؛ برد تسلیحاتی ایران با تصمیم مسئولان، رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) و متناسب با نیازهای ما تعیین می‌شود.»

وی ادامه داد: «هر زمان که مسئولان و رهبر انقلاب به ما مجوز دهند، برد سلاح‌های خود را متناسب با نیاز میدان نبرد افزایش خواهیم داد.»

مشاور فرمانده کل سپاه در پایان اضافه کرد: «از آنجا که تسلیحات ما تولید داخل هستند، می‌توانیم برد و قدرت آن‌ها را متناسب با ضرورت‌ها و نیازهای میدان نبرد افزایش دهیم.»

نظرات بینندگان