هشدار امارات درباره وضعیت ذخایر نفتی جهان بر اثر جنگ علیه ایران

کد خبر : ۴۷۱۷۲۵
هشدار امارات درباره وضعیت ذخایر نفتی جهان بر اثر جنگ علیه ایران

مدیرعامل شرکت ملی نفت ابوظبی در یک کنفرانس انرژی گفت که هزینه‌های حمل‌ونقل و لجستیک به بیش از ۳۰ درصد از بهای هر بشکه نفت رسیده است؛ این در حالی است که پیش از جنگ، این رقم ۵ درصد بود.

به گزارش اینتیتر به نقل از خبرگزاری ریپورت آذربایجان، سلطان الجابر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک)، می‌گوید که از زمان آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، ذخایر اطمینان‌بخش انرژی در جهان کاهش یافته و نزدیک به یک میلیارد بشکه نفت از موجودی‌های جهانی برداشت شده است. 

الجابر در یک کنفرانس انرژی در ابوظبی گفت که هزینه‌های حمل‌ونقل و لجستیک به بیش از ۳۰ درصد از بهای هر بشکه نفت رسیده است؛ این در حالی است که پیش از جنگ، این رقم ۵ درصد بود. 

وی افزود که میزان ذخایر گازوئیل در برخی بازارها به پایین‌ترین سطح خود در ۳۵ سال گذشته (برای این مقطع از سال) رسیده است. 

او گفت: «این واقعیت جدید بدین معناست که ما به ذخیره‌سازی‌های راهبردی گسترده‌تر و ظرفیت پالایشی منعطف‌تر در نزدیکی بازارهای مصرف نیاز داریم.»

نظرات بینندگان