«مست عشق» راهی هفت شد

کد خبر : ۳۳۶۰۶۵
«مست عشق» راهی هفت شد

سومین برنامه سینمایی «هفت» با اجرای بهروز افخمی جمعه ۲۸ اردیبهشت‌ با بررسی فیلم «مست عشق» و محصولات مشترک سینمایی از شبکه نمایش پخش می‌شود.

به گزارش اینتیتر به نقل از موج، سومین برنامه از سری جدید برنامه سینمایی «هفت» امشب جمعه ۲۸ اردیبهشت ماه و از ساعت ۲۳ از شبکه نمایش پخش می‌شود.

در این برنامه، میز «نقد سینمای ایران» با حضور امیر قادری و رضا صدیق به فیلم « مست عشق » و میز «نقد سینمای جهان» با حضور سید حمیدرضا قادری و آرش خوشخو به فیلم سینمایی «The Old Oak» می پردازد.

همچنین میز «پرونده ویژه» با حضور حسین پناهی (کارشناس تولید و پخش بین‌الملل) به بررسی موضوع محصولات مشترک سینمایی اختصاص دارد.

سری جدید برنامه سینمایی «هفت» به تهیه‌کنندگی محمدحسین تنکابنی و با اجرای بهروز افخمی جمعه شب‌ها از ساعت ۲۳ روی آنتن شبکه نمایش ‌می‌رود

نظرات بینندگان