فیلم «مراقب» به کارگردانی «محسن قرایی» با تصویر بدون حجاب «لاله مرزبان» جنجالی شد + عکس

کد خبر : ۴۵۸۴۸۶
فیلم «مراقب» به کارگردانی «محسن قرایی» با تصویر بدون حجاب «لاله مرزبان» جنجالی شد + عکس

فیلم «مراقب» Falling House به کارگردانی محسن قرایی با بازی فرهاد اصلانی، لاله مرزبان، علیرضا کمالی و ریما رامین‌فر ساخته شده است و پوستر این فیلم مورد اعتراض یک خبرگزاری قرار گرفته است.

به گزارش اینتیتر به نقل از مهر، از حضور فیلم «مراقب» Falling House در جشنواره فیلم ونیز و انتشار تصویر بدون حجاب بازیگر این فیلم (لاله مرزبان) خبر داد.

براساس این خبر، با انتشار فهرست آثار بخش افق‌های هشتادوسومین جشنواره فیلم ونیز، نام فیلم سینمایی «مراقب» به کارگردانی محسن قرایی نیز در میان آثار منتخب دیده می‌شود. این فیلم که چهارمین ساخته بلند قرایی پس از ۶ سال دوری از سینما است، پاییز سال گذشته در سکوت خبری مقابل دوربین رفت و اکنون نخستین نمایش جهانی خود را در ونیز تجربه خواهد کرد.

اما آنچه بیش از حضور این فیلم در ونیز مورد توجه قرار گرفته، نخستین تصویر رسمی منتشر شده از «مراقب» است؛ تصویری که در آن لاله مرزبان بدون حجاب دیده می‌شود؛ موضوعی که با ضوابط تولید و نمایش آثار سینمایی در ایران مغایرت دارد.

به نوشته این خبرگزاری، «مراقب» از سازمان سینمایی پروانه ساخت دریافت کرده‌است، اما تاکنون اقدامی برای دریافت پروانه نمایش از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نداشته است.

f37ebec5ZjoxNjUwNTkud2VicHxmdWk6

پیش از این نیز فیلم «کیک محبوب من» با دریافت پروانه ساخت وارد مرحله تولید شد، اما در نهایت نسخه‌ای از آن که بازیگران زن در آن بدون حجاب حضور داشتند، در جشنواره‌های بین‌المللی به نمایش درآمد. همچنین فیلم «برادران لیلا» ساخته سعید روستایی نیز دچار چنین سرنوشتی شد و بدون دریافت مجوز از سازمان سینمایی در خارج از کشور به اکران عمومی رسید.

نکته قابل تأمل دیگر این است که محسن قرایی نیز پیش از این در ۹ اسفند و زمان شهادت رهبر انقلاب در حمله آمریکایی - صهیونیستی به کشور در فضای مجازی مواضع توهین‌آمیزی اتخاذ کرده بود.

فیلم «مراقب» با بازی فرهاد اصلانی، لاله مرزبان، علیرضا کمالی و ریما رامین‌فر ساخته شده است. هنوز جزئیاتی از داستان این اثر منتشر نشده است.

نظرات بینندگان