جانی دپ برگشت؛ این فیلم بالاخره مجوز گرفت!

فیلم «مودی» جانی دپ بالاخره توسط «ورتیکال انترتینمنت» و بیش از یک سال پس از اولین نمایش آن در جشنواره، خریده شد.
به گزارش اینتیتر به نقل از مهر، این کمپانی توزیع از جمله کمپانی هایی است که به سراغ فیلم های مستقلی که به اصطلاح مسئله دار هستند، مانند کارآموز ، کایوت در مقابل اکمی ، دراکولا لوک بسون و رویاهای مجله می رود و نمی گذارد آن ها نادیده بمانند.
فیلم دپ، زندگینامه ای از هنرمند ایتالیایی، آمادئو مودیلیانی است. در این فیلم آل پاچینو هم تهیه کننده بود و هم در نقشی مکمل، در کنار بازیگر نقش اصلی ریکاردو اسکامارچیو و برونو گوری بازی کرد.
این فیلم که بر اساس نمایشنامه ای از دنیس مک اینتایر ساخته شده، داستان نقاش مشهور را در طول دوران حضورش در پاریس در سال 1916 روایت می کند و بر 48 ساعتی تمرکز دارد که او را در حال فرار از دست پلیس در خیابان ها و کافه های فرانسه جنگ زده است.
گفته شده این فیلم با بودجه حدود 10 میلیون دلاری ساخته شده است.
البته فیلم دپ نقدهای خیلی منفی در سن سباستین دریافت کرد و در حال حاضر امتیاز 32 را در متاکریتیک دارد.
اولین فیلم دپ به عنوان کارگردان، فیلم شجاع محصول 1997 با بازی مارلون براندو بود. این فیلم در جشنواره کن با نقدهای منفی مواجه شد و در نهایت در آمریکا اکران نشد.