بررسی و نقد فیلم مومیایی Lee Cronin’s The Mummy 2026: شوکه کننده و ترسناک!

کد خبر : ۴۵۳۲۲۷
بررسی و نقد فیلم مومیایی Lee Cronin’s The Mummy 2026: شوکه کننده و ترسناک!

کرونین پیش‌تر با ساخت Evil Dead Rise، پنجمین قسمت از فرنچایز Evil Dead به تهیه‌کنندگی سم ریمی شناخته شد.

به گزارش اینتیتر به نقل از نواندیش، مومیایی یک فیلم ترسناک فراطبیعی رو به اکران به نویسندگی و کارگردانی لی کرونین است. 

درباره کارگردان:
کرونین نویسندگی و کارگردانی فیلم را برعهده دارد. او پیش‌تر با ساخت Evil Dead Rise، پنجمین قسمت از فرنچایز Evil Dead به تهیه‌کنندگی سم ریمی شناخته شد. پیش از آن نیز فیلم The Hole in the Ground را کارگردانی کرده بود. کرونین در حال حاضر به‌عنوان تهیه‌کننده اجرایی دو فیلم آینده این مجموعه با نام‌های Evil Dead Burn و Evil Dead Wrath نیز فعالیت می‌کند.

بازیگران: 

جک رینور
لایا کوستا
 می کالاماوی
ناتالی گریس
خلاصه داستان:

 درباره دختر نوجوان یک روزنامه‌نگار است که به‌طور مرموزی در دل صحرا ناپدید می‌شود و هیچ اثری از او باقی نمی‌ماند. هشت سال بعد، خانواده از هم‌ پاشیده او زمانی شوکه می‌شوند که دختر بازمی‌گردد؛ اما آنچه باید یک دیدار دوباره شادمانه باشد، به کابوسی زنده تبدیل می‌ شود.

نظر منتقدان درباره فیلم Lee Cronin’s The Mummy

گیمفا: کورتنی هاوارد پس از اولین تجربه تماشای فیلم Lee Cronin’s The Mummy دو پست منتشر کرد و بیان کرده:

«فیلم، وحشتناک و تهوع‌آور است و بیننده باید برای صحنه‌های بسیار ترسناک آماده باشد.»

بیل بریا کاملاً از اولین تجربه تماشای فیلم The Mummy شوکه شده و اشاره می‌کند:

«لی کرونین احتمالاً از آثاری مانند فیلم Bring Her Back، فیلم The Omen، فیلم The Vanishing و فیلم Braindead الهام گرفته است.»

براندون دیویس هیچ‌چیزی را پنهان نکرده و حتی پا را فراتر گذاشته و ادعا می‌کند:

«این فیلم یکی از شوکه‌کننده‌ترین و شدیدترین فیلم‌هایی است که در سینما دیده‌ام.»

کریس کیلیان معتقد است:

«فیلم لی کرونین ترسناک‌ترین و چندش‌آورترین فیلم مومیایی است که تاکنون دیده‌اید و طرفداران Evil Dead Rise قطعاً از آن لذت خواهند برد.»

صفحه Who Let Us Out به مخاطبان مشتاق اطمینان می‌دهد:

«فیلم جدید لی کرونین چیزی نیست که از یک فیلم با موضوع مومیایی انتظار دارید، پس بهتر است بدانید که این اثر، ترسناک و چندش‌آور است.»

مت بدروسیان فراتر از محتوای ترسناک فیلم را برجسته می‌کند و توضیح می‌دهد:

«فیلم به جنبه‌های زندگی خانوادگی نیز می‌پردازد. در فیلم The Mummy شیاطینی قدیمی‌تر از خود شیطان وجود دارند.»

البته همه از این فیلم ترسناک جدید راضی نیستند. ادگار اورتگا می‌گوید:

«ساخته لی کرونین بیش از حد طولانی است و به‌وضوح مشخص است که از فیلم اصلی The Mummy الهام نگرفته است.»

نظرات بینندگان